Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egykék, ti hogy élitek meg,...

Egykék, ti hogy élitek meg, hogy nincs testvéretek?

Figyelt kérdés

Többet (4) szerettem volna, de egy lett. Nekem is 3 testvérem van.

Állandó hiányérzetem van meg lelkifurdalasom, ráadásul a gyerekem nagyon társasági. Ugyan rengeteget viszem gyerektarsasagba, gyakran panaszkodik amiatt, hogy nincs testvére. Annyira faj olyankor.

Ha elutazunk, akkor is arra gondolok, vinnünk kéne magunkkal meg egy ismerős gyereket legalább, hogy ne unjon minket.

Ti hogy elitek/eltetek meg a testverhiányt?

(Azért ide írom, mert a gyerekek kategóriában főleg szülők vannak.)

2022. máj. 23. 23:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
88%

Én egykeként 3 gyereket akartam.

Egy van, nem lesz több.

Egyrészt tobbemberes volt, nem bírtam olyan könnyen, a férjem sem segített, majdnem el is váltunk.

Már kisiskolás a fiúnk, a hazassagunkat megmwntettük újra építettük sok meló volt benne. A fiammal élvezem a mindennapokat, hogy jut idő rá.

Olvasok néha olyat h tobbedik gyermek esetén érzi úgy a család h teljes egész. Én azt érzem h 3an vagyunk egy egész. Nem vagyunk 2. Gyermekre. A fiunk élvezi hogy sokat tudunk együtt lenne , elég vidám bohókás család vagyunk.

Ha elutazunk is jól megvagyunk együtt.

2022. máj. 25. 00:02
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
én sosem akartam, és nagyon örülök hogy nem lett
2022. jún. 3. 16:01
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Abban az élethelyzetben amiben felnőttem, nem is lett volna jó a testvér, pl.: a lakásunk is túl kicsi két gyerekre. A lakótelepről összejártak a családok, nem volt társasághiányom. A szüleimnek se szoros a kapcsolata a testvéreivel, innen se láttam jó példát. Ennek ellenére azért sajnálom, hogy kimaradt az életemből, és nem tudom milyen egy testvérrel felnőni.
2022. jún. 4. 10:42
 34/35 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2022. aug. 7. 08:40
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe nottem fel nem hianyzott testver soha es nem is szeretnek
2023. jún. 28. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!