Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egykék nem rossz, hogy nem...

Egykék nem rossz, hogy nem jön hozzátok senki soha mondjuk a testvéretek?

Figyelt kérdés
Mivel nincs.Ha külön éltek a szülőktől,esetleg egyedül vagy párban, nem rossz esetleg,hogy senkitek nincs? Titeket általában ki hiv fel? Kell nektek egyáltalán telefon? Mert nincs ugye kit hivni?
2015. dec. 1. 15:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj, de ha valakinek VAN testvére, az sem jön naponta meg hívogat állandóan, illetve te sem hívhatnád öket.

Egy normális embernek vannak barátai és velük van kapcsolatban, öket látogatja meg illetve ök jönnek hozzá, és velük telefonál.

Nekem ugyan vannak testvéreim, de mivel az érdeklöésünk elég eltérö, így csak igen ritkán van kontaktusunk - mindenkinek megvan a saját élete, baráti köre, ismerösei és ezek közt gyakorlatilag nincs átfedés.

Évente párszor hívjuk egymást, ennyiben kimerül a kapcsolat.

2015. dec. 1. 15:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Barátokról, barátnőkről, szülőkről, egyéb rokonokról és ismerősökről nyilván nem hallottál még, igaz?
2015. dec. 1. 15:37
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Mi van? Mi ez a hulyeseg, hogy nem jon senki, vagy nem hiv senki, nincs kit hivni?

Vannak barataim, haverjaim, ismeroseim, koszonom szepen, jonnek ok. A baratom most nem sorolom ide, vele egyutt elunk.

Kulfoldon elek, legtobb barattol tavol, de helyben is lettek haverjaim, akikkel rendszeresen talalkozom. Telefonalni meg pont utalok, csak akkor teszem, ha ugyet intezek, vagy ha fontos, de legtobb baratommal napi, vagy legalabbis heti kapcsolatban vagyok.

Nem ertem miert van szukseg testverre a teljes elethez. Nem bannam, ha lenne, de nincs, nem raz meg kulonosebben. Arra sincs semmi garancia, hogy ha lenne testverem, jol kijonnenk egymassal.

2015. dec. 1. 15:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem akartam senkit felkavarni,de érdekelt ez a dolog,hogy ki hogy éli ezt meg. A válaszokat nagyon szépen köszönöm!
2015. dec. 1. 15:41
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Én egyke vagyok, és egyedül lakom.

Vannak barátaim szóval van kit hívni..és van ki felhívjon..kell telefon így.

Gyakorlatilag nálam nyílt ház van..jönnek mennek az emberek. Nincs olyan nap, hogy ne lett volna valaki nálam.

Szép estét!

2015. dec. 1. 20:20
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Tényleg attól h vki egyke, még vannak unokatesói, nagybácsiai, nagynéniei meg kereszttesói meg mindenféle rokonai ill. barátai.

Tudok olyat akinek 5 testvére is van, és eggyel se tartja a kapcsolatot, szóval a testvér nem jelenti automatikusan a rendszeres társaságot.

Ha nagyon egyedül érzed magad otthon, regisztrálj coach surfingre:)

2015. dec. 2. 14:18
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
És? Én nem csinálhatok magamnak testvért.
2015. dec. 3. 09:53
 8/10 anonim ***** válasza:
63%
A couchsurfinget meg jó lenne nem ajánlgatni mindenkinek, így is sok a hülye, nem odavaló ember. Mert az nem való akárkinek, pl. olyannak sem, aki vadidegeneknek ajánlgatja.
2015. dec. 3. 09:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Nos, hogy jött ide a telefon? Nem, nem kell telefon mert nincs tesóm.

H... e kérdésre H... e válasz

2022. máj. 24. 06:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Nincs testvérem és soha életemben nem hiányzott, hogy legyen. A családom többi tagjával sincs semmilyen kapcsolatom, megvan rá az okom. Ettől még marhára nem vagyok magányos, van párom, vannak barátaim, haverjaim, ők minden szociális igényem bőven kielégítik.

Egyébként a leírásodból ordít, hogy ha lenne testvéred akkor az se állna szóba veled, annyira megkeseredett, negatív, lehúzó ember vagy.

2022. máj. 30. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!