Elegem van az egészből, én rontottam el. Mit tudok tenni hogy ne legyen az egész szenvedés?
Itt nem az osztálytársaiddal van a gond hanem veled. Nem fogok újat mondani, de ilyen hozzáállással ami neked van, felnőttként is gondjaid lesznek, és bizony a kollégáid is utálni fognak, talán ki is közösítenek.
Ha nem akarsz ilyen életet akkor változtass a hozzáállásodon.
Ez a megmondom mindenkinek a véleményemet, őszinte vagyok szöveg gyorsan felejtős.
Vannak helyzetek amikor a kegyes hazugság is többet ér mint a nyers őszinteség. Meg kell tanulnod, hogy mikor van az ideje az őszinteségnek a megmondom a magamét helyzetnek, és mikor kell csendben lenni.
Legközelebb ha túl őszinte akarsz lenni vagy meg akarod mondani zsigerből a magadét, előbb számolj el 10-ig.
Tanulj meg alkalmazkodni a társaidhoz, mert ha erre nem vagy képes akkor mindig kirekesztett leszel. zt pedig csakis magadnak köszönheted.
Hányszor próbáltam már alkalmazkodni! Nem mondom meg mindig a vëleményemet
Amikor hetekig csak kedves voltam, lenyeltem amit mondtak, nem szóltam vissza, tudjátok mi volt? Azon ment a csámcsogás hogy gyáva vagyok visszaszlni
Utána se szóltam vissza, mindig megaláznak, mindig az van hogy van az osztály, és vagyok ën es aki velem barátkozik az hükye
Több éves utálatot nem lehet pár hét alatt helyre hozni. Ha bántanak akkor nyilván meg kell magadat védeni, és nem csöndben lapulni, mert ez nem alkalmazkodás. Ezzel csak azt éred el, hogy jobban fognak piszkálni.
Viszont léphetsz kedvesen mások felé te is.
PL: Ha valaki gyenge valami tantárgyból, és te jó vagy akkor mond neki, hogy segítesz neki. Vagy ha tudod, hogy valakinek gondja van, akkor mert odaállni, hogy segítesz neki.. Nem fog egyik napról a másikra változni a helyzet, de lehet év végére már elfogadnak majd
megpróbáltam, de senkinek nem kellett a segítségem, vagy ha segítséget kértek, akkor meg nem tudtam
dogáknál csesztetnek, hogy segítsek, de ott áll mellettem a tanár, ezért értelemszerűen nem állok neki súgni/puskát írni nekik vagy a padtársamnak, akkor meg szünetben megy az oltogatás, hogy miért nem segítettem... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!