Új életet kellene kezdenem ?
Angliaba eltunk 11 evig ebbol cegem volt 8 evig.Volt minden porsche szep haz jo kornyeken de egyszeruen o nem akarta feladni a takaritos allasat.Nem akart reszt venni a vallalkozasba mert " tanitonokent nem ez az eletcelja " hogy szabjon, varrjon egy karpitos muhelybe.
Halkan jegyzem meg h inkabb 2 felmuszakos takarito allast valasztotta.(szebb cel valoban)
Juli 25-en 2021 hazakoltoztunk vettem egy hazat kocsit butorokat stb osszesen kb 50 millio Ft ertekbe .
Es teljesult az alma tanithat viszont itt is fel allasba napkozis tanito(alsosoknal)
Es mindezt 240 ezer Ft-ert.
En 6 honapig probaltam magamhoz terni a magyar valosag gyomrosatol hogy a jol meno cegemet a teljesen egyedul felepitett egzisztenciat fel kellett adnom mert 11 ev utan azt mondta " ...en megyek az Aronnal (8eves fiunk) veled vagy nelkuled de megyunk"
...eldontheted h a penz vagy a csaladod a fontos"
6 honap utan miutan a penz ugy fogy mintha azzal tuzelnenk telen arra kenyszerultem hogy ujra kint vagyok es mindent elolrol kezdtem amit nem banok mert en jol erzem magam kint de mar a csaladom nelkul es foleg a kisfiam nelkul ami mindkettonknek nagyon faj,es nagyon nehez.
(Nagyon apas)
Az Aron is szivessen vissza menne amikor valaki vagy akar en is megkerdezem csak a felesegem nem.
Raadasul ujra beinditani egy ceget nehez feladat,aldozatokat kovetel az elejen.pl hogy a muhelybe kell aludnom o erre azt felelte hogy gondoljak erre kalandkent.( nem derogal de amikor meg kint eltunk pl csak a agy matracunk volt 1 millio Ft
Ez kiverte nalam a biztositekot.
A maganiskola evi fel millio .
(Nem az en otletem volta magan iskola sem...)
Es meg mindig csak 4 oraba dolgozik ja a 240-bol sajat autot is akar fenntartani rezsit fizetni...stb
18 eve vagyunk egyutt en 3 nap mulva leszek 38.
Probaltam beszelni vele szepen is rondan is hasztalan,o soha tobbet nem hajlando visszamenni.
A valas is megfordult a fejembe szinte naponta de az Aronnak artanek vele O tokeletes csaladi modelkent latja a helyzetunket.
De en meg belerokkanok fizikailag de foleg mentalisan.
Uj eletet kellene kezdenem?
Kerlek probaljatok meg hasznos tanacsot adni kulturalt atilusban.
Koszonom
Gondolod, hogy tiltás? Nem lehet, hogy ő törölte saját magát?
Majd jön vissza másik névvel, és folytatja :)
jól elvitázgattatok itt páran egy kamu kérdésen :D
pedagógusként a feleség 4órába keres 240-et, porsche, milliós matrac
angliáról nekem elsők között jut eszembe ferguson, meg a manchester city is, nyilván pont ők voltak az ügyfelek :DD
Gyerekedet vidd ki. Ő meg eldönti mit akar.
Azt jól értem, hogy havi 80 órával keres 240et?
Hu már megint ez a kérdés lol.
Am télleg, elváltatok végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!