Ti is gondoltatok már arra, hogy szívesen otthagynátok az egész családotokat, és új életet kezdenétek?
Én mostanában mindig erről ábrándozom... Hogy titokban dolgoznék, gyűjteném a pénzt, és mikor leérettségizem, utána minden szó nélkül itthagynám a családomat, nem hagyném levelet, semmit, és örökre eltűnnék.
Szívesen kezdenék új életet egy másik országban. Úgy érzem, a szüleim tönkretették az eddigi életemet, nem akarom, hogy miután a saját lábamra álltam, továbbra is a részesei legyenek.
Mit gondoltok? Ti is éreztetek már hasonlóan?
16/L
Ha valaki nincs jó viszonyban a családtagjaival, ha keserűek a velük kapcsolatos emlékei, akkor teljesen megértem, hogy új életet akar kezdeni.
Néha én is gondolok erre. Néha elbúcsúznék örökre, néha nem / max egy időre /. Lehet hogy én sem hiányoznék annyira senkinek. Akit a legjobban szerettem a családból és ő is engem, sajnos már nem él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!