Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is féltitek a családotokat...

Ti is féltitek a családotokat a bűnözőktől?

Figyelt kérdés
Egyre több bűntényről hallani. Most is 8-an megvertek egy rendőrt, "nem magyarok" voltak. Elgondolkodtam hogy ha ennyire fogynak a magyarok, és ők meg ennyire sokasodnak, mi lesz itt? Ez a sok csecsemő 15 év múlva már....30 év múlva meg....A 20-as éveimben járok, de mire mondjuk 70 éves leszek, nem lehet majd megmaradni itt, mert rettegés lesz.
2012. szept. 6. 22:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
még jó
2012. szept. 6. 22:11
 2/16 anonim ***** válasza:
hogy
2012. szept. 6. 22:12
 3/16 anonim ***** válasza:

Sajnos, már most nem lehet "megmaradni".

Engem személy szerint az dühít, hogy a saját lakásunkban félek. Egyszer kétszer már nyitva hagytam az ajtót, és volt hogy bejöttek, hogy ezt és ezt keresik, persze elküldtük,de volt már hogy valaki felcsengetett hozzánk, hogy vkit keres,... de már jobban figyelem hogy bezárjam az ajtót ,inkább kétszer is megnézem, de ha már vmi neszt hallok, megijjedek .

2012. szept. 6. 22:12
 4/16 anonim ***** válasza:

én nem féltem se a családom se magam(jobban félek egy autóbalesettől mint egy romától)

az igaz hogy nagyon sok a barna de hát ez ellen nem tudunk mit tenni

2012. szept. 6. 22:18
 5/16 anonim ***** válasza:
Szerintem sokat romlott a közbiztonság az elmúlt években.Pár éve minden félelem nélkül,nyugodtan haza tudtam sétálni éjszaka,de ma már félek,amióta majdnem megtámadtak.Meg sorban hallani,hogy fiatal lányok tűnnek el...néha céltáblának érzem magam.
2012. szept. 6. 22:24
 6/16 anonim ***** válasza:

Dehogynem :S

És én is félek már kimenni csak az udvarra is...

Ugyanez van velem mint az egyik válaszolóval...Neszt hallok már rosszul vagyok és megijedek totál :S

2012. szept. 6. 22:55
 7/16 anonim ***** válasza:

HAT PERSZE.

Ausztriaba nyaraltunk a nyaron megismerkedtem egy fiuval, aki nem akarta elhin hogy magyarok vagyuk, mert hat ott csak ciganyok laknak szerintuk.

2012. szept. 6. 23:13
 8/16 anonim ***** válasza:
Igen, az utcánkban már mindenkit megloptak a romák (pedig a szomszéd településen élnek). Múltkor én szóltam az egyikre éjjel, mert éppen bontották a szomszéd kerítését, aztán elrohantak...
2012. szept. 6. 23:19
 9/16 anonim ***** válasza:
És az ember ne legyen 'rasszista' ez nem rasszizmus, hanem cigány gyűlölet, mondanom sem kell, hogy miért. Ha próbálnám se tudnám őket szeretni, normális ember szóba se áll velük. Nem tudom mikor veszi már észre valamelyik értelmes, hogy nem védeni, hanem büntetni kéne őket és h igenis van cigánybűnözés! Na de a magyar bűnözőket se kell félteni. Sokakat a cigányok tesznek ilyenné. Nem jó 2 külömböző kultúrájú népnek együtt élni...
2012. szept. 6. 23:34
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem
2012. szept. 7. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!