Ti is féltitek a családotokat a bűnözőktől?
Én erre csak annyit tudok írni romaként,hogy valójában már-már én is félek a saját fajtámtól,mert sokkal másabb vagyok mint ők.Modernebb úgy mond,"magyarosabb" és az ő szemükben,ez rossz.Mikor megyek a 24-es villamoson,komolyan azt nézem mikor köt belém egy roma csaj,aki agyon van vakolva,és látja,hogy nem olyan vagyok mint ő na lehet azért is,mert szebb,tisztább és ápoltabb vagyok.Sajnos ez ma Magyarország.
És még annyi hozzáfűzni valóm lenne,hogy lehet ha adnának nekik munkát,és nem mindenhonnan zavarnák el őket,vagy néznék le,kevesebb lenne a bűnözés.Még szerencse,hogy nem ölnek embert,mint a magyar!
A mamám falujában újabban az a szokás, hogy a szomszédos faluból átjárnak a romák és visznek mindent amit csak tudnak. Azon akadtam fent, ami egyszerűen nem fér már a fejembe, hogy az egyik rokon bácsinak ellopták a biciklijét (meg húsokat, edényeket stb). Bejelentette a rendőrségen meg még jópáran a faluból. Aztán rá pár nappal megint visszamentek a cigányok, sikeresen elkapták őket a rendőrök, és kezdték sorolni hogy mi hol van. Mondták hogy a "zsákmányuk" egy részét bedobták a falu szélén az árokba, mert már annyi mindent loptak, hogy nem fért be az autójukba. Mondom mi???Ez már az eszement kategória. Így került elő a bicaj meg még nem is tudom mi....Akkor ez a rengeteg kábel lopás, mikor mondják a hírekben, na már könyvelem is el hogy romák voltak.
Pont ma szállok fel a buszra kb 16 éves roma csaj, kezében egy 1,5 éves forma gyerek, de már volt vagy 7-8 hónapos terhes megint. 45 éves korára mennyi lesz neki? Azt is megértem hogy nem lehet ezzel mit csinálni, mert az orvos a szülésnél nem kötheti el őket, habár ez egy jó megoldás lenne hogy mondjuk akinek már van 3 (de 1 is sok), azt elkötik csak hát a jogok....
És azt is megértem hogy ezt látták nem tudom hány generáción keresztül hogy nem kell dolgozni, csak "ügyeskedni". Nem kell tanulni mert minek. Elgondolkodtató mikor hétköznap délelőtt látom a fodros szoknyás cigánylányokat (akik 10-12 évesek) az utcán kajtatni, mert hát az iskola minek. Aztán ugye nem tudnak semmit, semmi végzettség. De nem akarok álszent sem lenni, mert lássuk be, cigányt nem sok munkáltató akar alkalmazni, még ha szeretnének dolgozni akkor sem....Ilyen szempontból nagyon-nagyon rossz lehet azoknak akik normálisan akarnak élni.
Az utolsó sorodhoz hosszá szólva,igen képzelheted mennyire rossz,hogy a normálisokat elítélig emiatt.Ezt sajnos elszenvedem én is,és a párom is aki 12-14 órákat dolgozik 40 fokgban és -12-ben is.
Sajnos ez van.Annyi szerencsém van,hogy rajtam látszik a jó dolog.:)
Akkor most elmondok egy igaz történetet.
Volt egy srác, aki nagyon félt az utcán, mert egy faluba lakott ahol millió számra volt a dzsipszi. Ez a fiú 16 éves volt, vékony,de nem gyenge alkatú. Ez a fiú el kezdett gyúrni, amint telt-múlt az idő már nem kötnek bele a cigányok, mert látják hogy esélyük nincs.
Tanulság: gyúrj, tanulj önvédelmet, és mindig legyen nálad egy boxer (bár ez csak tipp :D)
És a kedesre a válsz: nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!