Mit csinálnátok, ha a lányotok (31) pasija (32) bealszik az otthonotokban (=saját ágyatokban), miközben "családot látogatnak"?
Jó két hete jöttek haza, örültem is nekik -régen találkoztunk. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a srác eldől és úgy beszél, majd felrakja a lábát és hanyatt fekszik és bealszik, a saját ágyunkban! (az ágy viszonylag régimódi, csak összehajtani lehet, hogy kanapészerűség legyen) Nem pofátlanság, hogy miközben beszélgetünk, ő fogja magát és pofátlanul elhelyezkedik és elalszik, ráadásul a mi ágyunkban? És ez már nem az első alkalom. Teljesen ki vagyok bukva, mert egy óvodás korú gyerektől elviselem, hogy fáradt, de egy felnőtt embertől, ráadásul napközben?? Amúgy "elvileg" azért jöttek, mert kíváncsiak ránk... erre meg azt veszem észre, hogy a pasi alszik...nem ellentmondás?
Mit tennétek ilyenkor?
Te most azt mondasz, amit akarsz. 8 év alatt nem hiszem el, hogy SOHA EGYETLEN EGY családi programba sem kapcsolódott be. Ja, hogy bekapcsolódott, de neked az sem volt jó, mert belekötöttél? Akkor mit csodálkozol, hogy beveszi a lesz@rom tablettát? Ha meg nem fogadod el családtagnak, akkor te is ugyanolyan hibás vagy. A teperés nem egyoldalú dolog, ugyanúgy, mint a tisztelet. Lehet valakinek teperni, ha soha nem elég neki, és a kisujjáért az egész karját kérik.
Nézz magadba, benned van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!