Mit csinálnátok, ha a lányotok (31) pasija (32) bealszik az otthonotokban (=saját ágyatokban), miközben "családot látogatnak"?
Jó két hete jöttek haza, örültem is nekik -régen találkoztunk. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a srác eldől és úgy beszél, majd felrakja a lábát és hanyatt fekszik és bealszik, a saját ágyunkban! (az ágy viszonylag régimódi, csak összehajtani lehet, hogy kanapészerűség legyen) Nem pofátlanság, hogy miközben beszélgetünk, ő fogja magát és pofátlanul elhelyezkedik és elalszik, ráadásul a mi ágyunkban? És ez már nem az első alkalom. Teljesen ki vagyok bukva, mert egy óvodás korú gyerektől elviselem, hogy fáradt, de egy felnőtt embertől, ráadásul napközben?? Amúgy "elvileg" azért jöttek, mert kíváncsiak ránk... erre meg azt veszem észre, hogy a pasi alszik...nem ellentmondás?
Mit tennétek ilyenkor?
Ahogy a hozzászólásokat látom "kapod az ívet" rendesen... :)
De igazuk van...
Amúgy köszi a válaszokat!
Még annyit, hogy amikor kint jártunk a kertben (egy másik városban van), akkor a lányom ásta ki magánat az egyik rózsatövet, míg a pasija végignézte, hogy hogy lapátol... még véletlenül se ajánlotta volna fel a segítségét, hanem még jókat is kuncogott rajta (a férjemnek akkor beállt a háta ezért nem ő ásta ki)
Magam részéről nem igazán tekintem még családtagnak:
A lányom anyósjelöltje meghalt, a lányom és a pasija az apja házában laknak (kertes), és a lányom teljes fizuját "elszedi" (=mindig jön valami amit ott azonnal meg kell csinálni, persze nem is a legolcsóbb anyagokból. pl. elromlott a hűtő és a pasi kitalálta, hogy neki nem elég jó a 70e-s hűtő, hanem oda 120e-s kell, persze ami tönkre ment az kb 20e Ft volt csak...és még sorolhatnám), ráadásul egy hitelbe is "becsábította" kezesként... nemrég kirúgták, így a lányom fizeti az ő törlesztőrészletét, amit az apja házának felújítására vett fel a pasija. Hozzáteszem, se egy eljegyzés, se esküvő nem volt, pedig 8 éve járnak!
Amúgy a közös beszélgetések általában abból állnak, hogy mi kérdezünk, ő válaszol. Soha eddig egyszer sem kérdezte meg, hogy mi újság náluk, vagy hogy hogy vagyunk... Karácsonykor sokszor vettünk neki ajándékot, de eddig olyat sem mondott volna, hogy bocsánat, nem volt pénzünk, vagy hogy elfelejtettük... a névnapjakor elvárja hogy felhívjuk és felköszöntsük, de ő az elmúlt 8 évben soha nem vette volna a fáradtságot, és köszöntött volna fel (telefonon)minket. (szóval részemről ezért nem tekintem még családtagnak)
Ezek után, mi a véleményetek?
Hogyan érzékeltessem vele, hogy azért egy kicsit jobban kellene "tepernie", ha igazán a család tagja szeretne lenni?
Szóval nem az alvással van bajod, hanem a fickóval!
A lányod a hülye, ha hagyja ezt.
Csak abból lehet hülyét csinálni aki hagyja magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!