Mit csinálnátok, ha a lányotok (31) pasija (32) bealszik az otthonotokban (=saját ágyatokban), miközben "családot látogatnak"?
Jó két hete jöttek haza, örültem is nekik -régen találkoztunk. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a srác eldől és úgy beszél, majd felrakja a lábát és hanyatt fekszik és bealszik, a saját ágyunkban! (az ágy viszonylag régimódi, csak összehajtani lehet, hogy kanapészerűség legyen) Nem pofátlanság, hogy miközben beszélgetünk, ő fogja magát és pofátlanul elhelyezkedik és elalszik, ráadásul a mi ágyunkban? És ez már nem az első alkalom. Teljesen ki vagyok bukva, mert egy óvodás korú gyerektől elviselem, hogy fáradt, de egy felnőtt embertől, ráadásul napközben?? Amúgy "elvileg" azért jöttek, mert kíváncsiak ránk... erre meg azt veszem észre, hogy a pasi alszik...nem ellentmondás?
Mit tennétek ilyenkor?
Szia!
Az én exem is folyton elaludt anyuéknál! a magyarázata csak annyi volt, hogy olyan nyugi van anyáméknál, az egész heti nyüzsgés után, mint gyerekkorában nagyiéknál! És egyszerűen jól esett neki pihenni! Azt mondta, többet ért az-az 1-2 óra szunya, mint egy hetes nyaralás! Lehet nálatok is ez van!
Igen, nemcsak az alvásával vannak gondjaink... (sajnos)
Ha segítene, vagy ha másként állna a dolgokhoz, magasból dobnék rá egy barnát, hogy ő mit csinál. De ha már átjönnek hozzánk, tegye kipihenve, vagy a srác legalább kérdezzen rá, hogy hol dőlhetne le (vagy ki?), mert iszonyat fáradt...amit előttem is írtak egy páran...
Szerintem ez azért túlmegy azon a bizonyos határon, ráadásul nem is "veszi a lapot"...
Szerintem a legegyszerűbb, ha megmondod a vejednek a véleményedet az alvásáról.
Többet nem fog hozzátok menni, és boldog lehetsz.
Szerintem ő is jobban örülne, ha nem nálad kéne lennie.
Kezdjük ott, hogy a 31 éves gyermeked 23 éves kora óta együtt van valakivel, aki szerinted "rossz" neki. Hát úgy tűnik, hogy neki viszont pont jó.
Másfelől, azt ne felejtsük el, hogy a gyerek mindig az alapján választ párt, amit otthon látott, amiben felnőtt. Vagy lázad ellene, és úgy, vagy tetszik neki és úgy... Szóval el kéne gondolkodni, hogy ha szerinted kihasználja a lányodat, akkor vajon a kisasszony ezt miért hagyja... mit látott otthon.
8 éve együtt vannak, most éppen kirúgták, de előtte is magára költötte a pénzt? Soha nem szállt be semmibe, mindig minden a kislány (aki 31 éves) pénzéből ment? Az is érdekes, hogy azt mondod a srác elvárja, hogy felköszöntsétek. Ezt hogy kell elképzelni? Egyszer elfelejtettétek, és felháborodva felhívott? Ez is érdekes... Egyébként meg ha ennyi gondod van vele, és egy bunkónak tartod, ennek ellenére 8 éve mégis behúzod füled-farkad, akkor mégis min csodálkozol, amikor a lányod csinálja ugyanezt? Anyuci és apuci is így reagál a fiúra. Csendben duzzog, de nem vállalja fel a véleményét, és küldi el a kedves vejét a pics@ba.... Nem kötelező a 31 éves lányom vejével jópofizni, főleg nem házhoz hívni, ha nem akarom... Szóval milyen példával is jársz el a gyerek felé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!