Mit csinálnátok, ha a lányotok (31) pasija (32) bealszik az otthonotokban (=saját ágyatokban), miközben "családot látogatnak"?
Jó két hete jöttek haza, örültem is nekik -régen találkoztunk. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a srác eldől és úgy beszél, majd felrakja a lábát és hanyatt fekszik és bealszik, a saját ágyunkban! (az ágy viszonylag régimódi, csak összehajtani lehet, hogy kanapészerűség legyen) Nem pofátlanság, hogy miközben beszélgetünk, ő fogja magát és pofátlanul elhelyezkedik és elalszik, ráadásul a mi ágyunkban? És ez már nem az első alkalom. Teljesen ki vagyok bukva, mert egy óvodás korú gyerektől elviselem, hogy fáradt, de egy felnőtt embertől, ráadásul napközben?? Amúgy "elvileg" azért jöttek, mert kíváncsiak ránk... erre meg azt veszem észre, hogy a pasi alszik...nem ellentmondás?
Mit tennétek ilyenkor?
Először is nem értem, hogy mit kerestetek a hálószobában mindannyian. Persze, ha szobakonyhában laktok az más, ott értem a dolgot.
Nézd szerintem túlhúzod a dolgot. Ha az ágy össze volt csukva, és kanapéként funkcionált, a viszony pedig jó köztetek, és nem is egy perce ismeritek egymást, akkor én nem látok ebben olyan nagy dolgot.
Hozzátenném, hogy embere válogatja. Nekem volt olyan anyós-após jelöltem, ahol együtt rúgtunk be, mindent poénosan fogtak fel, azt csináltam a házban amit akartam, és ezt mindig éreztették is. Ott én is felraktam a lábam, és simán bealudtam, mert náluk ez nem volt gond. Viszont volt olyan kapcsolatom is, ahol a szülők nagyon kimértek voltak, és ott biza nem is csináltam ilyesmit.
Ezt mindig az adott kapcsolat dönti el. Ha téged ez baromira zavar, ő meg nem veszi észre, akkor két dolog lehet. Vagy nem veszi a lapot, vagy te játszod el a laza anyóst, és ő félreérti. Szóval kettőn áll a vásár :)
pfff... hétköznap dolgoztak, amúgy meg hétvégén jöttek! Meg mentek is rá két órával az egyik bútorüzletbe (Kiká-ba vagy valami ilyen helyre...)
(de teszem hozzá, hogy mi is melózunk hétköznap, szóval ezt most minek tudjuk be?)
Amúgy ez nem az első eset volt... azért ha egyszer ezt megcsinálja, lenyelem, de így, amikor jönnek, állandóan ez van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!