Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok, ha a lányotok...

Mit csinálnátok, ha a lányotok (31) pasija (32) bealszik az otthonotokban (=saját ágyatokban), miközben "családot látogatnak"?

Figyelt kérdés

Jó két hete jöttek haza, örültem is nekik -régen találkoztunk. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a srác eldől és úgy beszél, majd felrakja a lábát és hanyatt fekszik és bealszik, a saját ágyunkban! (az ágy viszonylag régimódi, csak összehajtani lehet, hogy kanapészerűség legyen) Nem pofátlanság, hogy miközben beszélgetünk, ő fogja magát és pofátlanul elhelyezkedik és elalszik, ráadásul a mi ágyunkban? És ez már nem az első alkalom. Teljesen ki vagyok bukva, mert egy óvodás korú gyerektől elviselem, hogy fáradt, de egy felnőtt embertől, ráadásul napközben?? Amúgy "elvileg" azért jöttek, mert kíváncsiak ránk... erre meg azt veszem észre, hogy a pasi alszik...nem ellentmondás?

Mit tennétek ilyenkor?

2010. szept. 15. 13:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
74%
Jobban éreznéd magad, ha feszengve ülne a konyhában a sámlin???
2010. szept. 15. 13:27
 22/71 anonim ***** válasza:
71%
te sem szereted, ő sem szeret és lesz@arja amit gondolsz róla.Már elnézést.
2010. szept. 15. 13:28
 23/71 anonim ***** válasza:
60%
énis inkább alvást szimulálnék....ha tudnám, hogy ilyen anyósom van.
2010. szept. 15. 13:29
 24/71 anonim ***** válasza:
28%

Miért te akartál lefeküdni? :)

Amúgy is csak 2 órára voltak, akkor meg nem mindegy mit csinál? legalább nem kell feszengeni mert elaludt és nem kell jópofizni. Én kifejezetten örülnék neki ha a lányommal kettesben lehetne beszélgetni míg a pasas alszik egyet. Rá úgyse lennék annyira kíváncsi, hiszen a lányom a lányom.

2010. szept. 15. 13:29
 25/71 anonim ***** válasza:
79%
Bárcsak nekem is ez lenne a legnagyobb problémám!
2010. szept. 15. 13:30
 26/71 anonim ***** válasza:
66%

Én is aludtam már be barátom szüleinél és a párom is az én szüleimnél és ez többször előfordult. Csak nevetés lett belőle, senkit se zavart. Egyszer a otthon anyuékkal beszélgettünk és a barátomnak az ölembe volt a feje és úgy aludt el, ráadásul horkolt. Na akkor annyira kellett nevetnünk, hogy sikerült felébresztenünk.

Ne vedd ilyen komolyan a dolgot, csak bealudt, semmi tragédia.

19/L, barátom 22/F

2010. szept. 15. 13:31
 27/71 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nincs még gyerekem, de ha bárki jön hozzám, nagyon szoktam örülni, ha láthatóan jól, otthonosan érzi magát. Így én nem csinálnék semmit, max. betakarnám. :) De azért adnék egy tanácsot: ha ennyire zavar, akkor beszéld meg a lányoddal/a barátjával/mindkettőjükkel, mert jelenleg úgy megy az idegeidre, hogy nem is tud róla. Minden ember más, és mindenkinek más fér bele. Valószínűleg nem akar bunkó lenni. Múltkor én is keveredtem hasonló helyzetbe, én mindenkinél nagyon otthon érzem magam, és ez a viselkedésemből is látszik. Nem vagyok egy paraszt, de azért van, hogy valakit zavar a viselkedésem. Ez rossz, de ha nem mondja, honnan tudjam?? Tudod, néma gyereknek az anyja se... Egyébként meg szerintem nem igazán bírod ezt a srácot, és lehet, hogy nem is azzal van baj, hogy bealszik, hanem valami más van a háttérben, nem? Csak egy tipp, pl. ez a "kényes" hátsós megjegyzés nem volt valami kedves rá nézve.
 28/71 anonim ***** válasza:
77%

ha valaki valahol egyáltalán el tud nyugodtan aludni az azt jelenti hogy jól érzi magát nyugalomban és ennek inkább örülni kéne.

akik azt irták hogy ez bunkó azok kimért bedohosodott szürke emberek lehetnek akiknek minden napjuk ugyanugy tellik el és mindig azon vannak hogy másoknak megfeleljenek.

magatokba kéne nézni kicsit mielőtt idebiggyesztetek valamit.

egyébként meg hagyni kéne. honnan tudhatnád hogy éjszaka mit csinált miért nem aludt napközbe mit csinált miért fáradt esetleg front van és érzékeny rá. gondolom nem nyujtja be a napi teendőinek a beosztását.

29/71 anonim ***** válasza:
62%

A felnőtt ember is lehet fáradt, hétvégén is, Kika után meg főleg, én is utálom, de nem ártana egy vérvétel, mert lehet, hogy beteg is.

Az alvás nem gáz, attól még lehet kíváncsi rád. Viszont nem az ágyatokban kéne, hanem megkérhetne, hogy hol dőlhet le egy fél órára.

Beszélj a lányoddal, van szád.

2010. szept. 15. 13:32
 30/71 anonim ***** válasza:
65%

Ja szóval azt írod, hogy "a konyhában nem akarnak leülni, mert a srác hátsója kényes" azon meg felháborodsz, hogy a lakás egyetlen szobájának egyetlen kanapéján, TEHÁT NEM MEGÁGYAZOTT FRANCIAÁGYON SOK IDIÓTA AKI NEM ÉRTELMEZI A LEÍRÁST! Szóval ott meg baj, hogy elfekszik és elalszik. Nem, majd feszengek az anyósom előtt, aki ha ilyen, mint te vagy, akkor pont nem is érdekel, és csak azért megyek oda, mert a lányát szeretem, és nem akarom megsérteni.

Kötözködjél, attól nem lesz jobb. Ha ez a srác amúgy kulturált, normálisan viselkedik, szereti a lányodat, akkor nem bunkó. És mivel ezen vagy a legjobban felháborodva, gyanítom, hogy tényleg ez a legnagyobb gond. Na az ilyenekért utálják az anyósukat sokan... 31 éves férfi, pont ahhoz van kedve hétvégén, hogy látogatóba menjen egy ilyen sértett anyóshoz... Nekem is volt ilyen tapasztalatom, kötözködött állandóan a kedves mama, aztán úgy döntöttem többet nem megyek, boldogítsa magát, de ne az én kedvemet csessze el. Ennyi...

2010. szept. 15. 13:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!