Mit csinálnátok, ha a lányotok (31) pasija (32) bealszik az otthonotokban (=saját ágyatokban), miközben "családot látogatnak"?
Jó két hete jöttek haza, örültem is nekik -régen találkoztunk. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a srác eldől és úgy beszél, majd felrakja a lábát és hanyatt fekszik és bealszik, a saját ágyunkban! (az ágy viszonylag régimódi, csak összehajtani lehet, hogy kanapészerűség legyen) Nem pofátlanság, hogy miközben beszélgetünk, ő fogja magát és pofátlanul elhelyezkedik és elalszik, ráadásul a mi ágyunkban? És ez már nem az első alkalom. Teljesen ki vagyok bukva, mert egy óvodás korú gyerektől elviselem, hogy fáradt, de egy felnőtt embertől, ráadásul napközben?? Amúgy "elvileg" azért jöttek, mert kíváncsiak ránk... erre meg azt veszem észre, hogy a pasi alszik...nem ellentmondás?
Mit tennétek ilyenkor?
Az én anyósoméknál meg mindig mindenki alszik. Meg lehet pusztulni az unalomtól egész álló nap, főleg, hogy én vagyok az egyetlen, aki nem tud napközben aludni.
Ha nem szeretnéd, hogy legközelebb is az ágyatokban aludjon el a srác, akkor a következő alkalommal terpeszkedj el te az ágyon, még mielőtt ő ülne, majd feküdne oda. A te öledben csak nem alszik el.
1. Nem lehet, hogy betegség miatt van ez nála, csak nem kötik az orrotokra, vagy ő se tudja, mert nem gondolja, hogy ez lehet baj jele is? - pl. apám olyan, hogy nem megy orvoshoz, csak ha már nagy a baj, pedig nem hall rendesen és ő is képes bárhol elszundítani pár percre, pl. ha bevásárolni megyünk, de ő a kocsiban marad, mire kimegyünk, ő alszik a volánnál
2. Felnőtt, nagykorú, önálló lányod van, hadd döntse el ő, hogy akar-e vele lenni vagy nem. Ha neki ez így valamiért megfelel, semmi közöd hozzá, ő döntött így.
Mi egymás szülei felköszöntését együtt tesszük. Amikor a lányod felköszönt akkor hol a pasi? Szerintem erről a lányodnak kellene gondoskodni. Ha az én pasim nem köszöntené fel a szüleimet akkor biztos szóvá tenném. Ez nem csak a fickó hibája, hanem a lányodé is, mert Ő az a személy aki kettőtök között áll.
De nem lehet valami jó a kommunikáció a családotokban, ha ezt a problémát nem a lányoddal beszéled meg hanem az interneten. Szerintem itt olyan válaszokat kaptál amik igazak, és te is tudod csak nem mered magadnak bevallani.
Köszi 13:49, 13:51, 13:52!
És persze a többieknek is!
Az igazság az, hogy nem akartunk "házisárkányosak" lenni a pasi jelölttel, de úgy vesszük észre, hogy ez inkább a visszájára sült el! (sajnos:( )
A lányom önbizalmáról inkább ne is beszéljünk :( Amúgy valamennyire meg is értem a helyzetét, hisz ha valaki hosszabb ideig él együtt valakivel, akkor igazán észre se veszi ezeket az "apróságokat", és még azt sem, ha a hapsija folyamatosan építi le - finoman...
Persze, a mi fejünkbe is megfordult, hogy mi lesz ha a pasija "ejti"? Se lakás, se kocsi se semmi...és ráadásul ha a pasija úgy dönt hogy nem fizeti be a törlesztőjét akkor a lányomra marad... szóval fizet a nagy semmiért. Persze erről már beszéltünk vele is (3-ban a pasi nélkül), de ő kitart az mellet, hogy ha élettársi közösségbe élnek és ha ezt huzamosabb ideig teszik, akkor az is olyan, mintha "házasok" lennének... tartsatok szkeptikusnak, de én ezt nehezen hiszem el... lehet így van, de ha már így van, akkor miért nem házasodnak össze már? Akkor már nem mindegy? (persze ez az ő dolguk) Az apja házának felújításába is belevitte... mi azt tanácsoltuk neki annak idején, hogy legalább menjen be és kérje ki a tulajdoni lapot, mert lehet, hogy hiába is újítgatja, miközben kiderül, hogy valaki más nevén van az ingatlan, és akkor ide vagy oda az élettársi kapcsolat...nem igazán értette meg. Sajnos a szerelem (ha ezt lehet annak nevezni, vagy inkább szeretet éhség?) vak...
Kb.évente egyszer-kétszer jönnek át hozzánk, ezért nem is értjük azt, hogy miért nem lehet kibírni azt a két órát :( Teljesen el vagyok keseredve, mert ezek szerint a srác "túl jól érzi magát" és lenéz minket. Igaz, a hapsit nem igazán nevelték meg... de valahogy mi úgy éreztük, hogy a lányunk ennél egy kicsit többet érdemelne... (nem egy törtető, mindenkin átgázoló, prostis stílusú, buta libácska...) ...de hát ő tudja..
Ezért beszéltem meg a férjemmel, ha a lányom nem áll ki magáért, akkor egy kicsit a pasi orrára koppintunk... persze lehet elkéstünk ezzel, és nem most kellene, de inkább mondjam azt hogy mi megpróbáltuk, mintsem azt hogy meg sem próbáltuk...
Az ágy elfoglalást legközelebb kipróbáljuk, majd mi ülünk rá, ők meg a fotelbe, köszönjük a ötletet..
Ha esetleg valakinek vannak még hasonló ötlete, szívesen fogadjuk...
Ez egy egyoldalu kapcsolat akarhonnan is nezzuk.
Miert van a lanyodnak onbizalom hianya? Mondjuk egy ilyen pasi mellett nem is lesz. Megis miert es mitol nincs onbizalma?? Irod, hogy nem buta lany. Erzelmileg viszont gyenge. Sajnalom, hogy nem tud kiallni maga mellett es ugy elni ebben a kapcsolatban, hogy Neki hatranya ne szarmazzon. Igy mar ha akar, ha nem marad, bar en a helyeben nem foglakoznek a penzzel, menekulnek amerre latok. Szereti a sracot? Ez biztos igy van? Nekem van egy olyan sanda erzesem, hogy FEL ettol a fiutol. Persze lehet tevedek. Vedi es elfogult vele de sztem fel is Tole. Ne legyen igazam.
Ha egy eveben par alkalommal mennek csak Hozzatok ez esetben valoban bunkosag elaludni abban a 2 oraban. Neveletlen? Igen az. Egy 32 eves ferfi embernel ez mar nem neveltseg hanem intelligencia kerdese.
Uljetek a fotelba, ez jo otlet!:) Viszont valoszinu utana a lanyodnak el fog minden sz.rnak mondani Benneteket mert okelme kis babucika nem tudott aludni az utalt anyos agyaban! Nekem a gyomrom forog ettol az embertol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!