Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok, ha a lányotok...

Mit csinálnátok, ha a lányotok (31) pasija (32) bealszik az otthonotokban (=saját ágyatokban), miközben "családot látogatnak"?

Figyelt kérdés

Jó két hete jöttek haza, örültem is nekik -régen találkoztunk. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a srác eldől és úgy beszél, majd felrakja a lábát és hanyatt fekszik és bealszik, a saját ágyunkban! (az ágy viszonylag régimódi, csak összehajtani lehet, hogy kanapészerűség legyen) Nem pofátlanság, hogy miközben beszélgetünk, ő fogja magát és pofátlanul elhelyezkedik és elalszik, ráadásul a mi ágyunkban? És ez már nem az első alkalom. Teljesen ki vagyok bukva, mert egy óvodás korú gyerektől elviselem, hogy fáradt, de egy felnőtt embertől, ráadásul napközben?? Amúgy "elvileg" azért jöttek, mert kíváncsiak ránk... erre meg azt veszem észre, hogy a pasi alszik...nem ellentmondás?

Mit tennétek ilyenkor?

2010. szept. 15. 13:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
62%
Viselkedese faragatlan tusko jellemre utal. A lanyoddal jol banik? Vagy onzo bunko es elvarja, hogy korulotte forogjon a vilag? Szerintem nem az a baj, hogy elalszik, hanem az a problema, hogy a TI agyatokban!! Akar hany eve vagyok egyutt a parommal, akkor sem alszom el a szulei agyaban! Ez az ember egy ontelt, egoista bunko.
2010. szept. 15. 13:19
 12/71 anonim ***** válasza:
79%
és honnan tudod hogy nem volt fáradt? Lehet baromi sokat melózik. amúgy apum is ilyen, képes bárhol bármikor bealudni, ez van!
2010. szept. 15. 13:20
 13/71 anonim ***** válasza:
75%
szerintem te egy szipirtyó lehetsz
2010. szept. 15. 13:20
 14/71 anonim ***** válasza:
86%

Én is 31 vagyok, a férjem 27.

Ha átmegyünk anyukámhoz, akkor kajálás után mindig nagyon elálmosodom. Nálunk természetes, hogy elfekszünk a kanapén anyukámnál, és néha el is alszunk.

Anyukám örül neki, mert ez azt jelenti, hogy szeretünk nála lenni. Olyankor mindig betakar minket :)

Ha zavar, akkor beszéld meg a lányoddal, nem hiszem, hogy megsértődne.

2010. szept. 15. 13:21
 15/71 anonim válasza:
70%

:D "aranyos" lehet...

Ilyen nálunk is volt, csak nálunk a nagynéném élettársa csinálta mindig ezt, de ő idősebb is volt 15-20 évvel, mint a lányod párja.

Több eset is lehetséges. 1. Vagy olyan munkát végez, stb amitől tényleg kifárad, de akkor meg minek mennek hozzátok? Előbb miért nem piheni ki magát otthon?

2. Valami betegsége van, amiről még ő se tud, ettől lehet fáradékonyabb, álmatag.

3. Szimplán csak nagyon otthonosan érzi magát.

De ami tuti: igencsak bunkó...

Szerintem azt tudod tenni, hogy mikor négyszemközt vagy a lányoddal, megemlíted neki ezt, és valószínűleg ő meg négyszemközt a párjától fogja megkérdezni, hogy most akkor miért is csinálja ezt? Esetleg szól neki, hogy nem kéne... De az is lehet, hogy már ő is szólt emiatt a pasijának, csak éppen a pasit rohadtul nem érdekli, ő álmos és kész. Vannak ilyenek.

Nem tudom, hogy milyen a kapcsolatod a pasival, ha jó, akkor akár te is szólhatnál neki kicsit viccesen pl.

Amúgy valamilyen szinten irigylem a pasit, én még kényelmesen ülni sem tudok az "anyósoméknál"...

21/L

16/71 A kérdező kommentje:

"szobakonyhában "

nem, nem szobakonyha!

Ez egy egyszerű tömblakás!

Ha még nem látott volna valaki tömbházat, elmondom, hogy ott nincs olyan hogy nappali, ott csak fürdő, wc, konyha és hálószoba van...

(konyhába nem akarnak kiülni, mert egyrészt kicsi, másrészt a srác hátsója "kényes"...)

17/71 anonim ***** válasza:
86%
semmi nincs ebben
2010. szept. 15. 13:23
 18/71 anonim ***** válasza:
53%
nem kiváncsi valószínű rád valamiért
2010. szept. 15. 13:25
 19/71 anonim ***** válasza:
72%
Az az igazság,hogy csak kötekedni akarsz! Most már megértem honnan az a sok anyós vicc!
2010. szept. 15. 13:25
 20/71 anonim ***** válasza:
61%
Mindent ki lehet forgatni, persze.Sztem nem kéne egyből idegileg tönkre menned ezen, valószínű, hogy más miatt sem bírod a srácot, és ez miatt kötöttél most bele.
2010. szept. 15. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!