Mit csináljak, hogy ha nem bírom tovább?
De egyébként meg egyszerű a válasz meg kéne beszélni velük. De mivel kevés az info és nem tudni, hogy nem-e családi leszoktatás miatt nem mernek már kérdezni se, és ez az egy amire odafigyelsz, lehet te érted félre, és a kérések is csak ürügyek, hogy tudjanak veled beszélgetést kezdeményezni,hogy hátha egy-egy termék ami téged is érdekel beszélgetés lehetne belőle és családi közös termék, csak nem sikerül ez a próbálkozás, mert te lehet félreérted. Közös programod a családdal mikor volt utoljára, teljes napos, nem egy napos?
Szerintem a legegyszerűbb ha nem itt kérdezed az embereket, hanem szépen megbeszélnéd ezt a családoddal.
Nekem az a tippem, hogy a párjával van szinte mindig és a családját alig látja, és a családja már kínjába nem tud mit ki találni csak ezt a jaj ennek örülne, nézd milyen jó, mennyi pénzt sporolna a tésztán a család, bármilyet tudnál készíteni, glutén mentestől kezdve diabetikusat, és nem kéne drágán megvenni, és neked is feltoltenék a tészta készletedet, házi saját készítésű tésztával.
Nekem az a sanda gyanúm, hogy a család így probál valahogy közeledni beszélgetést kezdeményezni.
És meddig tart NEM-et mondani nekik?
Vagy egyszerűen csak ne teljesítsd a kívánságokat, aztán majd észreveszik magukat. Ha téged meghat a hisztijük, akkor meg is érdemled.
Azt meg végképp nem értem, hogy a pároddal miért akarsz szakítani? Azért, mert a családod követelőzik?
Szerintem te élvezed, hogy áldozat vagy. Húzd meg a határaidat, ne engedd hogy kihasználjanak és kész.
"Nem, anyám, nekem nincs arra időm/erőm/türelmem, hogy neked tésztagépért kajtassak. Vedd meg a legközelebbi boltban, vagy rendeld meg online. Katika majd segít. Neked is további szép napot"
És telefont letesz.
Csak fáradt vagyok. Azért akarok vele szakítani mert unom az ígéreteket. Segítek megcsinalni..
Ígéri aztán szarik rá... Akkor nem egyszerűbb egyedül csinálni mindent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!