Mit csináljak? Nem bírom tovább.
Figyelem, kisregény következik!
Nagyon bonyolult családom van.. :/ Anyámmal borzasztó a kapcsolatom, folyamatosan ordítozik, évek óta. Az apám egy papucs. Anyám rengetegszer megcsalta őt, mégis együtt van vele. Apa, mikor kicsi voltam, lopott nagy cégektől, az egyik barátjával. Ő elaludt az autóban, a rendőrök lecsukták, mert megtalálták nála a sok lopott holmit. Apát azért nem árulta be, mert akkor még csak 2 éves voltam, anya meg felelőtlen volt. 5 évesen anyám öngyilkos akart lenni, magánkívüli állapotban találtam rá. Ketten voltunk otthon, nem hallottam semmit, és ott feküdt. Azonnal átmentem a szomszédhoz, aki átjött, hívta a mentőket, és apámat is értesítette. Akkor nem tudtam, mi is történt, csak annyi jött le, hogy óriási baj van. 3 nap múlva engedték ki a kórházból. amikor 7 éves voltam, ismét tett egy kísérletet. Akkor nem voltam otthon, a barátnőmmel voltam náluk. Hazajöttem előbb vele, és akkor találtam meg anyát, szintén magánkívüli állapotban. Akkor nem volt kint a szomszéd, azonnal hívtam a mentőket, kijöttek, kimosták a gyomrát előttem. Nem sokkal később megjött apa. Akkor már tudtam, hogy öngyilkos akart lenni. Anyám húga, 3 éve halt meg, egy tragikus balesetben. Vőlegénye vezette az autót, ő szerencsés volt, ki tudott ugrani, de ő sajnos azonnal meghalt. emlékszem, a tanárom értesített a hírről. Nagyon jóban voltam vele, iszonyatos érzés volt, azt hittem összeesek. De erősnek kellett lennem. 1 évvel a papám is felgyújtotta magára a kocsit, szintén meghalt. Na ezt sem volt könnyű feldolgozni. anyámmal nagyon rossz a kapcsolatunk, egyszerűen nem tekintek rá emberként, rengeteg mindent tett. Folyamatosan veszekednek otthon, velem is, apáék is, nem bírom tovább. :( Így is érzékeny korban vagyok. A tanárom azt javasolta, hogy szóljak a gyámügynek, ezért elvehetnek. Ez igaz?
Már lassan 2 éve nem láttam a nővérem, kiskora óta nem itthon lakik. (Hosszú hogy miért) És összevesztünk, ami miatt rászoktam hogy verekedek a fallal. Tudom, hogy nem megoldás. Egyszerűen, kilátástalan az életem, nem tudom mi lesz velem, megakarok halni. Magányosnak érzem magam, pedig rengeteg barátom van, akikre számíthatok. A fele családomat nem ismerem, ugyanis apám nevelt gyerek, így az ő családja számomra ismeretlen. Kérlek írjatok, nagyon kivagyok borulva. Van egy kedvenc tanárom, és egy kislánya. Múltkor beszélgettünk ezekről a dolgokról, odajött a kislánya, és mondta hogy anya: szeretlek. Te vagy a világ legjobb anyukája. Ezen elkezdtem sírni, nem tudták mi a bajom. Rossz nézni, hogy ki mennyire jóban van a családjával. Mindig sírhatnékom van.. :( Segítsetek kérlek. :( 12/L
nekem nem volt ennyire kilatastalan az eletem, de 8-as koromban rengeteg bajom volt a hugommal..mindig piszkalt es persze h a szulok szamara mindig a kissebb gyerek van vedve es en minden voltam csak jo ember nem..ezert dontottem ugy h koleszos akarok lenni. Ott is 2 evig birtam nem ereztem jol magam..kozben viszont anyammal nagyon megromlott a kapcsolatom..es egy ido utan beletorodtem vegul kezdett minden jo lenni..most itt vagyok 18 eves es szeretek otthon lenni. :)
te most talan 6-7-es lehetsz, szval a kolesz meg messze lenne.. Talan annyit tudsz tenni h probalod elkerulni oket es nem lesz annyi veszekedes, vagy probalod apolni a kapcsolatotokat..aprobb meglepetesek, 1-1 szeretlek is elhangozhat..egy probat meger :)
es kitartast, el tudom hinni milyen erzes lehet :/
Igazából van egy kis gondom a történeteddel,hogy nem nagyon akaródzik elhinni.
Apád barátja elalszik a kocsiban.
Ez mikor történt.
Épp menekülés közben aludt el?
Most komolyan ki az a barom,aki egy rakás szajréval a csomagtartóban, egy kocsiban durmol?
Anyukád húga tragikus autóbalesetben elhunyt,a vőlegénye még kiugrott a kocsiból?
A mozgó autóból,mint egy kaszkadőr?
Vagy hogyan?
Nagyapád magára gyújtotta az autót?
Hm.
A nővéred kiskorord óta nem lakik veletek?
Akkor mégis hol van?
Hol lakott eddig?
Miért nem fontos?
Esetleg te nem tudsz oda költözni,ahol ő lakik?
Hátha ott jobb a helyzet.
Nekem ez az egész túl kalandosnak tűnik,úgyhogy eszem ágában sincs tanácsot adni.
Bizonyítsd be,hogy a történeted igaz,akkor megkövetlek és elnézésedet kérem,beszélgethetünk akár priviben is.
Bizonyítsam be? Oké.
A papám igen, öngyilkos lett. Tudod miért? Mert beteg volt!! Amúgy nagyon rosszul esik, hogy nem hiszed el, valótlan dolgot nem írnék le. Gondolom, nem kiugrott, (de túlélte, s ez a lényeg) hanem szimplán túlélte a balesetet. Mint írtam, a nővéremmel nem vagyok jóban, és a mamámnál lakik. Úgy volt, hogy amikor ő 7 éves volt, költöztünk ide, és oda járt suliba. (Addig a mamámnál laktunk) és ő ellenünk fordította. Ennyi elég, hogy elhidd, vagy írjak még le pár dolgot?
" Vőlegénye vezette az autót, ő szerencsés volt, ki tudott ugrani,"
Ezért hittem azt kiugrott,nem magamtól találtam ki.
A nagyanyád a nővéredet ellenetek fordította?
Ki ellen?
a szüleid ellen,vagy ellened is?
Miért nem tudsz odaköltözni hozzájuk?
Anyagi oka van?
El nem tudom képzelni,mi bajuk lehet egy 12 éves,vagy kisebb kislánnyal.
2. Vagyok...
Az en dedi mamam is megprobalta eloszor a noveremet majd kesobb engem is anyaek ellen hangolni kiskorunkban..Szoval en elhiszem a tortenetedet..csak erot kivanok neked hogy vegig veszeld ezt.. abban pedig szinte biztos vagyok, hogy nagyon szeretnek a szuleid, csak nehezen tudjak kimutatni..Ebben en is apamra utottem..Nehez kimondanom az erzeseimet..
Kicsit boncolgatjuk még az életed,és talán elhiszem a történeted,talán valami okosat is tudok mondani majd.
Ehhez válaszolj a kérdéseimre légyszives.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!