Mit csináljak? Nem bírom tovább.
Figyelem, kisregény következik!
Nagyon bonyolult családom van.. :/ Anyámmal borzasztó a kapcsolatom, folyamatosan ordítozik, évek óta. Az apám egy papucs. Anyám rengetegszer megcsalta őt, mégis együtt van vele. Apa, mikor kicsi voltam, lopott nagy cégektől, az egyik barátjával. Ő elaludt az autóban, a rendőrök lecsukták, mert megtalálták nála a sok lopott holmit. Apát azért nem árulta be, mert akkor még csak 2 éves voltam, anya meg felelőtlen volt. 5 évesen anyám öngyilkos akart lenni, magánkívüli állapotban találtam rá. Ketten voltunk otthon, nem hallottam semmit, és ott feküdt. Azonnal átmentem a szomszédhoz, aki átjött, hívta a mentőket, és apámat is értesítette. Akkor nem tudtam, mi is történt, csak annyi jött le, hogy óriási baj van. 3 nap múlva engedték ki a kórházból. amikor 7 éves voltam, ismét tett egy kísérletet. Akkor nem voltam otthon, a barátnőmmel voltam náluk. Hazajöttem előbb vele, és akkor találtam meg anyát, szintén magánkívüli állapotban. Akkor nem volt kint a szomszéd, azonnal hívtam a mentőket, kijöttek, kimosták a gyomrát előttem. Nem sokkal később megjött apa. Akkor már tudtam, hogy öngyilkos akart lenni. Anyám húga, 3 éve halt meg, egy tragikus balesetben. Vőlegénye vezette az autót, ő szerencsés volt, ki tudott ugrani, de ő sajnos azonnal meghalt. emlékszem, a tanárom értesített a hírről. Nagyon jóban voltam vele, iszonyatos érzés volt, azt hittem összeesek. De erősnek kellett lennem. 1 évvel a papám is felgyújtotta magára a kocsit, szintén meghalt. Na ezt sem volt könnyű feldolgozni. anyámmal nagyon rossz a kapcsolatunk, egyszerűen nem tekintek rá emberként, rengeteg mindent tett. Folyamatosan veszekednek otthon, velem is, apáék is, nem bírom tovább. :( Így is érzékeny korban vagyok. A tanárom azt javasolta, hogy szóljak a gyámügynek, ezért elvehetnek. Ez igaz?
Már lassan 2 éve nem láttam a nővérem, kiskora óta nem itthon lakik. (Hosszú hogy miért) És összevesztünk, ami miatt rászoktam hogy verekedek a fallal. Tudom, hogy nem megoldás. Egyszerűen, kilátástalan az életem, nem tudom mi lesz velem, megakarok halni. Magányosnak érzem magam, pedig rengeteg barátom van, akikre számíthatok. A fele családomat nem ismerem, ugyanis apám nevelt gyerek, így az ő családja számomra ismeretlen. Kérlek írjatok, nagyon kivagyok borulva. Van egy kedvenc tanárom, és egy kislánya. Múltkor beszélgettünk ezekről a dolgokról, odajött a kislánya, és mondta hogy anya: szeretlek. Te vagy a világ legjobb anyukája. Ezen elkezdtem sírni, nem tudták mi a bajom. Rossz nézni, hogy ki mennyire jóban van a családjával. Mindig sírhatnékom van.. :( Segítsetek kérlek. :( 12/L
Nem. Leállt az autóval, elaludt mert gondolom fáradt volt, ellenőrizni akarták az autót, és sok mindent találtak. 10 éve történt. nem tudom, ő tényleg nem normális.
Nem tudom hogy kiugrott e, annyit tudok, miatta volt a baleset.
Igen, magára gyújtotta. ez viselt meg legjobban, meg a nővéremmel a viszonyom
A mamámnál lakik, elvette tőlünk.
Egész életébe ott lakott. Oda járt suliba, mert ott laktunk. Hétvégente hazajárt, utána meg már utált itthon lenni, mert bogarat ültettek a fejébe. engem is próbáltak ellenük fordítani, de nem hagytam magam, és ezért romlott meg a viszonyunk.
Mert ez más dolog.. Csak már elegem van mindenből, nem akarok élni. :( tiszta depis vagyok ezek miatt a dolgok miatt, mindig sírok. :(
Nem tudok, nem vagyok velük jóban.
Először is,tanulj,mert máshogy nem lehet kitörni egy ilyen életből!
Mivel még túl kicsi vagy,a kolesz eléggé messze van,ezért próbáld rendezni a viszonyod a nővéreddel és a nagyanyáddal.
Mást nem nagyon tudsz tenni ebben a korban.
Otthon próbálj észrevétlen maradni,kimaradni a veszekedésekből.
Lehet jobban jártál volna korábban, ha téged is sikerül a szüleid ellen fordítani...
Szia!
Nehéz erre mit írni... Kitartást kívánok! Ott vannak a barátaid, őket semmiképpen se lökd el magadtól! Ezen kívül, olvasgass, tanulj, próbáld lefoglalni magad egyéb dolgokkal, lelki erőt gyűjteni, feltöltődni, még ha nehéznek tűnik is ilyen helyzetben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!