Most ezt jogosan csinálja velem? Ilyenkor mit kell tenni? én már nem bírom tovább!
Előttem szólók, ti borzasztóak vagytok.
Kérdező én beszélnék apámmal, és elmondanám hogy ugyanúgy a gyereke vagyok, és jó lenne ha figyelne rám. Azért mert új nője van és gyereke, attól még te is vagy a világon, és úgy érzed már nem vagy elég fontos, ami kimerül abban, hogy neked nem vesznek ruhát szar az ágyad, nem vághatod a hajad, nem mosnak neked, vagy ha te mosol akadályoznak stb.
Mindezt finoman, és olyankor amikor ketten vagyok.
Biztosítsd arról, hogy nem utálod a mostohatesót, sem az anyát(ha utálod is őket, vegyél erőt magadon és pozitívan beszélj apádnak róluk, az érdekedben!) de úgy érzed hogy fontosabbak apád számára mint te, és ez téged bánt!
Ha apád ezek után nem érzi a dolgokat, és nem változtat, akkor vagy menj vissza anyádhoz, vagy tanulj, és menj olyan középsuliba ahol kolesz is van, és a jövőddel törödj...
Merjél beszélni apáddal, állj ki magadért!!!
Egyébként az érettséghez, és a felnőtté váláshoz hozzátartozik az, hogy pl.: megbeszéled az apáddal, hogy mi bánt! Így legalább megtanulod, hogy hogyan álj ki magadért ha sérelem, vagy megaláztatás ér!
Apádat nem bántod, meg ezzel, mert te vagy az akit "bántanak+
Előző, mondjuk a mocsok valahol érthető, kis baba mellett nem könnyű, nem ezen kell kiakadni!
Azért kiakadhatsz mert hanyagolnak érzelmileg, fizikailag, és pénzügyileg is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!