Hova lesznek azok nyamvadt chipek? Miért nem tudják rendesen betenni neki, hogy a helyén maradjon? Ilyenkor jogosan kérik el megint a beültetés árát?
Ez hülyeség, a chip nem esik ki. Az előfordul, hogy idővel a bőr alatt arrébb vándorol, de hogy ki nem jön, az tuti.
Itt valami simli lehet...
Ilyen nincs!
Olyan van, hogy a kutya növekedése közben kicsit elvándorol a chip, de amit írsz az vicc.
vagy a chipleolvasója ment tönkre vagy csak le akar húzni.
Nem lehet egy kutyában több chip. Az olyan, mintha neked két névre lenne személyid.
Az egyik ismerősömnek is eltűnt így egyszer a kutyájából a chip, már azt is furcsállottam. Gondolom csak arrébb vándorolt és nem találták meg.
Ha legközelebb megint előfordul ilyen, ne tetess bele új chipet, hanem vidd el egy másik dokihoz, kerestesd meg vele is.
Vagy lehet hogy ez az orvos valahogy bénán adja be a chipet? Nem tudom ez mennyire fordulhat elő. Mondjuk nem szúrja a tűt elég mélyre, vagy ilyesmi. Nem tudom hogy ez lehetséges e, de lehet hogy ez a gond. Mindenesetre ebben az esetben is indokolt egy másik orvos.
én is láttam már olyat, hogy rossz volt a leolvasó, ráadásul vizsgán...
mindegyik másik kutyában megtalálták a chipet, csak abban az egyben nem, pedig végignézték fejétől a farkáig, és elemet is cseréltek a leolvasóban... végül tanukkal meg jegyzőkönyvvel tehette csak le a vizsgát, majd utólag kellett a MEOE-ban leolvastatnia, hogy elfogadják a (sikeres) vizsgáját. végig benne volt a chip, a másik leolvasó rögtön megtalálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!