Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ezt jogosan csinálja...

Most ezt jogosan csinálja velem? Ilyenkor mit kell tenni? én már nem bírom tovább!

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. A szüleim elváltak 2 éve...anyu megismerkedett egy pasival azóta is együtt vannak csak elköltöztünk 220 km rel arrébb...apu az itt maradt a házba...neki is lett egy nő az életébe...én anyánál vagyok elhelyezve és szünetekben vagyok apánál...Először elég jól kijöttem apu új nőjével...aztán teherbe esett, de még 1 éve sem voltak együtt...amióta teherbe esett tiszta hülye, flegma és bolond...és nem túlzok...A nyáron elvette a szobámat...kitúrtak a szobámból és kitettek a nappaliba aludni ahol szét ment a derekam olyan az ágy...folyamatosan beszólogatott és veszekedett velem...aztán 6 hónapja megszületett a kishugi...se főzni, se mosni, se takarítani se semmit nem csinál itthon hanem egész nap a gyerekkel van elfoglalva...amióta megvan ez a gyerek én úgy érzem senkinek sem számítók...ő a legfontosabb meg minden...ő baba..és 10 ezer forintos ruhákat vesz neki ez a nő...hát egy baba ugye napról napra növekszik és kinövi...én meg hát jó én is márkás ruhákba járok, de én már nem növöm ki.....meg, ha kérek aputól fodrászra pénzt már nem is ad....egyfolytába a baba a baba a baba és a baba.....és úgy érzem ez anő mindnet megtesz azért, hogy kiidegeljen és, hogy ne érezzem itt jól magam...ma pl egész napra elmenekültem itthonról...este hazajöttem letusoltam rendet raktam a szobámba és mivel holn megyek haza kimostam a ruháimat...ez a nő a mosógépet 4-szer is leállítótta...tiszta ideg voltam..és mikor teregessek hajnali 3 kor vagy mire gondolt??? engem nagyon idegesít ez az egész helyzet úgy érzem már aput is ellenem fogja fordítani és már én egy senki vagyok...mit tegyek szerintetek?:///
2013. ápr. 2. 00:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Beszélj apáddal, amikor ketten vagytok, és mond el ezeket is neki, mond el mi bánt, mit érzel! Hangsúlyozom, finoman ne vádlóan.

Sajnállak, mert borzasztó lehet a helyzeted.

2013. ápr. 2. 01:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Ahogy már elöttem mondták egy megoldás va ha beszélsz apukáddal , bár elég baj hogy ő nem tudja magától,hogy ez nem fair..
2013. ápr. 2. 01:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Na sikerült már beszélni apáddal?
2013. ápr. 5. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!