Szerintetek egy 3 gyerekes család + kutya mennyi pénzt kell, hogy költsön csak étkezésre havonta?
Mi csak 4-en vagyunk, 2 örökké éhes kamasz fiú, és brutál kiadás a kaja.
Sok hús, mindennap zöldség, gyümölcs.
A csirkemellet húsdiszkontban vesszük, de így is jelentős kiadás.
Mindennek nézzük az árat, nincs kóla (csak mozizáskor), csipsz, csokika, nasika, csak ritkán.
De van benne tatárbifsztek, lazac, tonhal is.
Egyszerűen rohadt drága a minőségi kaja, amitől nem válik az ember zsírdisznóvá. :(
4 főre 200 ezer minimum.
Édes Istenem, #54, számold már ki, ha szerinted egy főre 10 ezer elég egy hónapban, az egy napra 323 ft!!!! Napi 5 étkezéssel, hogy a viharba????? HOGY???? 1 kicseszett kiló alma ITT SZABOLCSBAN 500 ft, van benne 5 db.
Esküszöm, jelentem a válaszod, mert PROVOKATÍV!!!! CSAK VESZEKEDNI AKAR
Meg hogy lenne elég 20 liter tej?? 2 kamaszgyereknek? Feltételezzük, hogy szeretik, na most az én kisétkű kamasz fiam megiszik fél liter kakaót reggelire, és este is lecsúszik fél liter mondjuk karamellás tejnek megcsinálva. Mi az apjával reggel tejeskávéval indítunk, az 2 dl. Tehát 30 nappal számolva: 30 liter csak a gyereknek, szülőknek 6 liter. Aztán ezen kívül tuti van heti egyszer vagy palacsinta, vagy tejbegríz/rizs, gyümölcsleves bármi olyan, amibe 2 liter tej elmegy hetente. Akkor ez már 44 liter tej! És ez csak a tej!
Nagyon-nagyon el vagy tévedve.
Nem azért kerül ilyen sokba, mert kidobáljuk, meg pocsékolunk.
Az étel nálam szent dolog, mert volt időszak amikor felváltva főtt tésztát, és üres pirítóst ettünk a férjemmel, mert csórók voltunk.
Én etetem a 2 örökké éhes kamaszom és a férjem. Plusz én aki pl. sportolok. Itthon kondizom. A két kamaszom is.
Sok húst eszünk, belefér a marha, lazac, tonhal is. Mindannyian igazán a hússal tudunk jóllakni.
Tejet nem iszunk, túrót sem, tejfölt is csak a férjem, mert nem bírjuk jól emészteni. A kész sajtkrém, nekem junk food és pénzkidobás. Sajt ami fogy rendesen. Abból sem a lapka.
Felvágottak csak magas hústartalmú sonkák illetve a zsírosabb Pick, gyulai.
Tészta durum, rizs basmati.
Nem flancolunk, nem is téma sehol - itt is csak ismeretlenül - hogy minőségi kajákat eszünk.
Minden nap főzök. A fiaim visznek kaját, mert a menza egy szemét és legalább drága is.
Persze ami jó minőség, abból jöhet a boltok saját márkás cucca.
Mindennap szedünk vitaminokat, edzés után proteint.
Mindennap zöldség, gyümölcs.
A nasikra, rágcsákra, cukros lötyikre viszont sajnáljuk a pénzt.
Nem iszunk (kis vörösbor a vacsora mellé néha), nem dohányzunk.
A megélhetés meg a minőségi kaja rohadt drága.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!