Szerintetek egy 3 gyerekes család + kutya mennyi pénzt kell, hogy költsön csak étkezésre havonta?
Csak kibújt a szög a zsákból! 😅😅😅
A magadfajta válaszolók miatt születnek ezek a kérdések! Hogy vagy képes ekkorát hazudni, hogy ti "csak" ennyit költötök?
A takarmány, nevelőtáp, állatorvos tán ingyen van?
És a naposcsirke? Vagy az ólat a hangyák hordták össze ingyér?
A keltetőt lottón nyertétek? És az áram?
Na és a fagyasztó láda? Esetleg napelemes?
Elárulom, ti nem 40-et költötök kajára. És kérlek, ne hirdesd ezt többet, főleg mostanság, amikor a takarmány árak az egekben, a H1n1 miatt baromfi 100-ait kell levágni.
#47 tanyán élünk kedves válaszoló. #44 vagyok.
Azt megnézném, hogy hol tudsz venni 1 mázsa kukoricát 5000-ért.
A szomszéd tanyán a 100 pulykát simán le kellett vágni a télen a gazdának. Te hol élsz?
Ezzel arra utaltam, hogy bármikor elviheti a dögvész, tehát kockázatos állatot tartani. Ezért nem tartunk már mi sem, de bőven képben vagyok. Itt Szabolcsban a télen malac dömping volt a hirdetésekben, mindenki szabadulni akart tőle, mivel a takarmány árak duplájára emelkedtek.
Itt azért nyílt ki a bicska sokunk nevében, mert azt állítod, 0 forintba kerül jószágot tartani. Ami egyszerűen HAZUGSÁG.
A fagyasztó láda úgy pluszba költség, ha nem tartanál állatot, nem kéne venni. Számol ki, az árából és az áramból mennyi kaját tudnál venni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!