Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyaralásra szerintetek ez így...

Nyaralásra szerintetek ez így jó alternatíva, ha szeretnék a barátommal menni?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, a barátom 20 éves. A szüleim elváltak, anyukám oldalán nagyon szereti a család. Apukám oldalán annyira nem ismerik, mert velük én sem találkozom túl gyakran, havonta/kéthavonta az ottani nagyszüleimmel, apámmal és a családjával pedig félévente 1-szer (pedig egy városban élünk mind).

Lényeg a lényeg, hogy kiskoromban sokat jártunk egy nyaralóba a Balatonhoz, ami a nagyszüleim barátjáé. De évek óta nem voltunk ott, se közösen nyaralni. Ősszel eladják, ezen felbuzdulva a nagyszüleim kitalálták, családilag menjünk el utoljára. Ők ketten, az apámék hárman, neki a testvére + annak a férje és a lányuk, valamint én + a barátom.

A nyaraló meg olyan, hogy egymás hegyén hátán van mindenki.

A barátom mondta, hogy ő már kinőtt ebből az össznépi nyaralásból, meg hogy emeletes ágyon aludjon, két kisgyerekkel összezárva. Neki is akarok kedvezni, de a nagyszüleimet sem akarom megbántani, hogy nem megyek (főleg mert a nagyim a három unoka közül velem van a legszorosabb kapcsolatban, és kérdezte már, hogy ugye úgy is megyek, ha az apámék is ott lesznek?).

Ezért azt találtam ki, hogy ugyanabban a városban van egy jobb szálloda, és mi odamennénk a barátommal. Így pl. vacsorázni tudnánk együtt, vagy programokra menni, mégsem az lenne, hogy 24/7 össze vagyunk zárva. A család helyében érthető lenne ez a helyzet, nem?

2022. jan. 26. 15:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/127 anonim ***** válasza:
70%
kérdező, ha az érettségi előtt álló gyerekem így beszélne bárkivel, mint itt te, a nyaralás lenne az utolsó, ami miatt aggódnia kellene.
2022. jan. 26. 20:18
 62/127 A kérdező kommentje:
Nekem legalább lehet a "mentségem", hogy 17 éves vagyok. Az itteni sok fröcsögő, undorító válaszolónak milyen mentsége van? Hogy frusztráltak a mindennapoktól?
2022. jan. 26. 20:18
 63/127 A kérdező kommentje:
Ja, szóval én hagyjam, hogy itt pár válaszoló lehordjon mindennek, sőőőt, még köszönjem is meg, nem?:D
2022. jan. 26. 20:19
 64/127 anonim ***** válasza:
69%

Nekem legalább lehet a "mentségem", hogy 17 éves vagyok.

Mire, hogy így beszélsz? Nem, pont nem mentséged, kislány.

2022. jan. 26. 20:20
 65/127 anonim ***** válasza:
84%

Tudod, hogyan kellene ennek a kérdésnek kinézni?

Segítek...

Sziasztok, apu családja közösen szeretne nyaralni, de sokan lennénk, a nyaraló kicsi. Hogyan mondjam meg nekik, hogy mi a barátommal inkább szállodában alszunk, de a nappalokat szívesen töltjük velük?

Ezerszer másképp hangzik, mint a nekem mindenre van pénzem, apám családja köcsög, anyám mindent megad, amit akarok, a pasim csak luxusszállóban alszik, kussoljatok, semmi közötök semmihez...

2022. jan. 26. 20:25
 66/127 A kérdező kommentje:

Hogy beszélek? :)

Hogy kiállok magamért, és nem olvasgatom csendben, könnyes szemmel, ahogy páran undorító stílust engednek meg maguknak velem szemben?

2022. jan. 26. 20:25
 67/127 anonim ***** válasza:
75%
te nem kiállsz magadért, hanem ocsmány módon beszólsz és játszod az eszed. Nagy a különbség.
2022. jan. 26. 20:30
 68/127 A kérdező kommentje:
ööö 66-os, kb ilyen volt az eredeti kérdés. Utána jöttek azok a javaslatok, hogy miért nem alszunk sátorban, meg hogy mit képzelünk mi magunkról.
2022. jan. 26. 20:30
 69/127 A kérdező kommentje:
Nem, az ocsmány pont nem én vagyok, hanem pár válaszoló.
2022. jan. 26. 20:31
 70/127 anonim ***** válasza:
73%

Az eredeti kérdéssel nem is volt gond.

A sátras felvetés pedig egy teljesen valid megoldása lenne a helyzetnek.

A gond ott kezdődött, hogy kikérted magadnak, hogy ti nem vagytok hajlandóak sátorban aludni.

2022. jan. 26. 20:36
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!