Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyaralásra szerintetek ez így...

Nyaralásra szerintetek ez így jó alternatíva, ha szeretnék a barátommal menni?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, a barátom 20 éves. A szüleim elváltak, anyukám oldalán nagyon szereti a család. Apukám oldalán annyira nem ismerik, mert velük én sem találkozom túl gyakran, havonta/kéthavonta az ottani nagyszüleimmel, apámmal és a családjával pedig félévente 1-szer (pedig egy városban élünk mind).

Lényeg a lényeg, hogy kiskoromban sokat jártunk egy nyaralóba a Balatonhoz, ami a nagyszüleim barátjáé. De évek óta nem voltunk ott, se közösen nyaralni. Ősszel eladják, ezen felbuzdulva a nagyszüleim kitalálták, családilag menjünk el utoljára. Ők ketten, az apámék hárman, neki a testvére + annak a férje és a lányuk, valamint én + a barátom.

A nyaraló meg olyan, hogy egymás hegyén hátán van mindenki.

A barátom mondta, hogy ő már kinőtt ebből az össznépi nyaralásból, meg hogy emeletes ágyon aludjon, két kisgyerekkel összezárva. Neki is akarok kedvezni, de a nagyszüleimet sem akarom megbántani, hogy nem megyek (főleg mert a nagyim a három unoka közül velem van a legszorosabb kapcsolatban, és kérdezte már, hogy ugye úgy is megyek, ha az apámék is ott lesznek?).

Ezért azt találtam ki, hogy ugyanabban a városban van egy jobb szálloda, és mi odamennénk a barátommal. Így pl. vacsorázni tudnánk együtt, vagy programokra menni, mégsem az lenne, hogy 24/7 össze vagyunk zárva. A család helyében érthető lenne ez a helyzet, nem?

2022. jan. 26. 15:07
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/127 anonim ***** válasza:
66%
Nyugi, addig boven szakitotok, ugyh mehetsz a csaladdal.
2022. febr. 4. 21:27
 122/127 anonim ***** válasza:
28%

120!

Én csak annyit kívánok neked, hogy sose kelljen megtapasztalnod milyenek azok a valódi embertelen körülmények, mert ha ezt annak tartod akkor vannak bsjok

2022. febr. 5. 13:40
 123/127 anonim ***** válasza:
18%
#122 Teljesen igaza van a 120-asnak. Az meg nem erkölcsi fölény, hogy csóró vagy.
2022. febr. 5. 17:12
 124/127 anonim ***** válasza:
78%

123!

Nagyon szomorúnak tartom azt, hogy azt gondolod hogy itt bárki is fölényeskedni akar bárki felett. Vagy a szövegértésed rossz, vagy felesleges feszültséget próbálsz gerjeszteni. Bármelyik is a célod, téged minősít.

Részemről a téma lezártnak tekintve, mások az értékrendjeink, ez nyilvánvaló...

2022. febr. 5. 20:30
 125/127 anonim ***** válasza:
79%

Én szoktam nyaralni párom családjával, saját hálószoba, de közös fürdő 10 emberre, nem nagy dolog. Egyszer a tesója is velünk aludt.

De alapvetőleg nem szívesen alszik párom másokkal, mert horkol, és frusztrálja. Nekem ez kb. mindegy, én füldugóval alszom. Mi szeretünk sátorozni, úgyhogy biztos ezt az opciót választanánk. Az emeletes ágy sem gáz, nem nőttük ki, vagy ilyesmi, pár napot meg ki lehet bírni szex nélkül, vagy csak nagyon ötletesnek kell lenni.

2022. febr. 7. 12:09
 126/127 anonim ***** válasza:
30%
ki beszelt itt szexrol xd
2022. febr. 7. 17:17
 127/127 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem érthető ha a pasidnak ehhez nincs kedve, bevallom őszintén én se repesnék hogy pár napot össze zsúfolva kell lennem olyanokkal, akiket alig ismerek. Hiszen ezen rokonaival a kérdező is ritkán találkozik, nem hogy a párja.

Meg ha mindenki imádna mindenkit itt akkor is adott a konfliktus, így meg pláne.

Mondanám hogy menj a párod nélkül, de ugye akkor a szálloda kilőve.

Én azt javaslom a zsúfoltság elkerülésére hivatkozva menjetek külön, de én pl kivennék valami panziót inkább, egyből másképp hangzik, mint egy jobb szálloda. Nyilván nem az utolsó lerobbant szocreál kempingbe kell menni, de mondjuk ha normálisan néz ki a szoba akkor ok. Ha nem kértek ellátást akkor már a reggelinél is együtt lehettek.

És ha a csávóka családja gazdag akkor valóban lehet hogy a jobb szállodákhoz szokott, mondjuk nem azt írta a kérdező hogy csak Four Seasons, hanem ahhoz tartozó, ezek általában szálloda csoportok. Mindegy. Most ez olyan hogy mindenki szokva van egy bizonyos szállás típushoz, szállodai minőséghez anyagi helyzete alapján, es nem fog rosszabba menni nyaralni. Viszont! Azért most ebben az esetben, pláne 20 évesen kibírhatna pár napot valami kevésbé puccos helyen is a pasid. Ha túl menő helyre mentek abból az lesz, amit valaki már irt, hogy a fölényes anyagi helyzeteteket demonstráljátok - legalábbis nekik így fog tűnni.

Amúgy mi ez hogy elhirdjuk a kerdzot majd pislogunk ha vissza szól? Ez megy mindenhol kb…😀

2022. febr. 23. 10:08
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!