Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyaralásra szerintetek ez így...

Nyaralásra szerintetek ez így jó alternatíva, ha szeretnék a barátommal menni?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, a barátom 20 éves. A szüleim elváltak, anyukám oldalán nagyon szereti a család. Apukám oldalán annyira nem ismerik, mert velük én sem találkozom túl gyakran, havonta/kéthavonta az ottani nagyszüleimmel, apámmal és a családjával pedig félévente 1-szer (pedig egy városban élünk mind).

Lényeg a lényeg, hogy kiskoromban sokat jártunk egy nyaralóba a Balatonhoz, ami a nagyszüleim barátjáé. De évek óta nem voltunk ott, se közösen nyaralni. Ősszel eladják, ezen felbuzdulva a nagyszüleim kitalálták, családilag menjünk el utoljára. Ők ketten, az apámék hárman, neki a testvére + annak a férje és a lányuk, valamint én + a barátom.

A nyaraló meg olyan, hogy egymás hegyén hátán van mindenki.

A barátom mondta, hogy ő már kinőtt ebből az össznépi nyaralásból, meg hogy emeletes ágyon aludjon, két kisgyerekkel összezárva. Neki is akarok kedvezni, de a nagyszüleimet sem akarom megbántani, hogy nem megyek (főleg mert a nagyim a három unoka közül velem van a legszorosabb kapcsolatban, és kérdezte már, hogy ugye úgy is megyek, ha az apámék is ott lesznek?).

Ezért azt találtam ki, hogy ugyanabban a városban van egy jobb szálloda, és mi odamennénk a barátommal. Így pl. vacsorázni tudnánk együtt, vagy programokra menni, mégsem az lenne, hogy 24/7 össze vagyunk zárva. A család helyében érthető lenne ez a helyzet, nem?

2022. jan. 26. 15:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/127 A kérdező kommentje:

Hol írtam, hogy csak én vagyok jóban a nagyimmal?

Azt írtam, hogy velem a legszorosabb a kapcsolata. :) Ettől a másik két unokát is szereti.

Azt meg továbbra sem értem, hogy hogy jön ide a barátom pénze, vagy az anyám pénze. Mi közötök van nektek ezekhez?:D

2022. jan. 26. 18:10
 42/127 anonim ***** válasza:
90%

a nagynéném 10 éve nem szól hozzám. A nagyim is csak az ottani gyerek miatt, hogy legalább kicsit maradjon meg a jó viszony.

Naaa... Ez a legszorosabb kapcsolat?

2022. jan. 26. 18:18
 43/127 anonim ***** válasza:
80%

"Ha gazdag, akkor azért mert magasabb értékű problémái vannak, "

Egy 17 éves gyerekről beszélünk. Max. a szülei gazdagok, és érdekes módon a szülőknek sem derogál odamenni, csak a kis Hamupipőkének.

2022. jan. 26. 18:42
 44/127 anonim ***** válasza:
72%

Hamupipőke és Borsószem királykisasszony 2-in-1?

:)))

2022. jan. 26. 18:46
 45/127 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem par napot ki lehet bírni, az ilyen családos, pici nyaralos Balatonozasok a legjobbak. A magas lóról meg leszallhatnatok, mert konkretan mindketten meg kisgyerekek vagytok. Még “kinottetek”:DDD
2022. jan. 26. 19:01
 46/127 anonim ***** válasza:
56%

Baromi jó lehet egy ilyen nyaralás, mèg szarni sem lehet nyugodtan..

Szálloda jó ötlet, èn is oda mennèk a helyetekben.

2022. jan. 26. 19:11
 47/127 anonim ***** válasza:
70%

Jajj, nincs itt semmi látnivaló, putrikisasszony belenyúlt a jóba az újgazdag paskóval (bocs, 20 évesen neki is max a szülei a gazdagok...), és rögvest ciki lett a saját családjával tölteni az időt az ingyényaralóban, ami sok éven át megfelelt.

Kérdező, ha csepp gerinced is lenne, akkor megmondanád, hogy a paskónak derogál a nyaraló, te meg elmennél családozni, ha már meg vagy hívva. De hát ugye azzal fel kéne vállalni, hogy nálatok ez a megszokott. Four seasons... hát hogyne.

2022. jan. 26. 19:11
 48/127 anonim ***** válasza:
81%

Putrikisasszony 😂😂😂😂😂 Ez a mai nap szava.

Ha ennyire vehemensen véded a hoteles ötletedet, menj oda a hapiddal. Kár volt itt kérdezni. Mindenki látja, milyen képzett, intelligens és okos vagy.

2022. jan. 26. 19:15
 49/127 anonim ***** válasza:
82%
Amugy ja, nagyon olyan a stílusa, mint aze a kocsog gyereke, aki másfél milkas LV taskat kert apucitol
2022. jan. 26. 19:21
 50/127 A kérdező kommentje:

Emberek, a szüleim ELVÁLTAK. Nem lesz ott az anyám. Szóval nem kell azzal jönni, hogy a szüleimnek bezzeg megfelel ez. Nem, pont, hogy nem felelt meg az anyámnak, ezért is lett az apám lecserélve anno. Mert ő is látta, hogy az a házasság sehová nem vezet.

De nagyon kulturált válaszok vannak itt, az látszik.

42-es, szerintem meg a szövegkörnyezetből kitűnik, hogy az a "hozzám" "hozzá" akart lenni. iPadről nehéz írni billentyűzet nélkül, ez van. De tudom tudom, biztos ezt most csak kitalálom és igazából az a nő szent asszony a családban, engem utál mindenki.

2022. jan. 26. 19:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!