Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyaralásra szerintetek ez így...

Nyaralásra szerintetek ez így jó alternatíva, ha szeretnék a barátommal menni?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, a barátom 20 éves. A szüleim elváltak, anyukám oldalán nagyon szereti a család. Apukám oldalán annyira nem ismerik, mert velük én sem találkozom túl gyakran, havonta/kéthavonta az ottani nagyszüleimmel, apámmal és a családjával pedig félévente 1-szer (pedig egy városban élünk mind).

Lényeg a lényeg, hogy kiskoromban sokat jártunk egy nyaralóba a Balatonhoz, ami a nagyszüleim barátjáé. De évek óta nem voltunk ott, se közösen nyaralni. Ősszel eladják, ezen felbuzdulva a nagyszüleim kitalálták, családilag menjünk el utoljára. Ők ketten, az apámék hárman, neki a testvére + annak a férje és a lányuk, valamint én + a barátom.

A nyaraló meg olyan, hogy egymás hegyén hátán van mindenki.

A barátom mondta, hogy ő már kinőtt ebből az össznépi nyaralásból, meg hogy emeletes ágyon aludjon, két kisgyerekkel összezárva. Neki is akarok kedvezni, de a nagyszüleimet sem akarom megbántani, hogy nem megyek (főleg mert a nagyim a három unoka közül velem van a legszorosabb kapcsolatban, és kérdezte már, hogy ugye úgy is megyek, ha az apámék is ott lesznek?).

Ezért azt találtam ki, hogy ugyanabban a városban van egy jobb szálloda, és mi odamennénk a barátommal. Így pl. vacsorázni tudnánk együtt, vagy programokra menni, mégsem az lenne, hogy 24/7 össze vagyunk zárva. A család helyében érthető lenne ez a helyzet, nem?

2022. jan. 26. 15:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/127 anonim ***** válasza:
56%
iPad😂😂😂😂😂🥱
2022. jan. 26. 19:29
 52/127 anonim ***** válasza:
85%

iPadről nehéz írni billentyűzet nélkül, ez van

Nekem telóról megy hiba nélkül.

2022. jan. 26. 19:30
 53/127 anonim ***** válasza:
87%
Mindenki magasról lekakkantja, hogy te mit találsz ki és mit nem. 😂 Nekünk nem számít se az aranyhapid, se a csodagazdag anyád és új apád, se a régi csóró, akit le kellett cserélni. Látszik, hogy majd megveszel a pénzért, hogy sznobkodhass, apádat és a családját lenézed. Bezzeg anyádat nem, aki lecserélte a csóró apádat Mr. Pénztárcára. Mindegy is, produkáld még itt magad, jobb vagy, mint némelyik sorozat.
2022. jan. 26. 19:37
 54/127 anonim ***** válasza:
65%

“De évek óta nem voltunk ott, se közösen nyaralni”

Szóval régen bezzeg mentél, csak te közben olyan baromi felnőtt lettél, mert leakasztottál valami kis kanit, hogy most már ez elképzelhetetlen 😂

2022. jan. 26. 19:41
 55/127 A kérdező kommentje:

Nem, az apámat nem azért nézem le, mert nincs pénzük. Hanem mert egy gerinctelen ember, aki gyáva szembemenni a feleségénél a saját gyerekéért.

54-es, de, képzeld el, úgy beszélek, ahogy akarok. Nem vagy te nekem senkim, hogy leossz, vagy okoskodj. Ti mit képzeltek magatokról? Hogy amiért betöltöttétek a 18-at, ti beszélhettek úgy, ahogy akartok? Olvass már el pár kommentet, mit meg nem engednek maguknak itt mások ("felnőtt emberek" hahaha).

És de, a kérdésnél is írtam már, hogy az apámékkal nincsen jó kapcsolatom, ritkán is találkozunk.

2022. jan. 26. 19:43
 56/127 anonim ***** válasza:
67%

Én se akarnék ilyen gyereket, mint amilyen te vagy, szóval megértem az apád. Szembemenni a feleségével..ugyan miért kéne? Mert van egy 17 éves elkényeztetett liba lánya, aki nem alszik sehol máshol csak otthon meg a Hiltonban? Jajj, vagy ott is laksz netán? 😅

Nagyot nézel majd, mikor te is "ejtve" leszel egyszer..kétszer..sokszor. Mert esetleg más FÉRFIAKNAK ez a királykisasszony stílus nem jön be. Bár az ilyen megtalálja a "foltját".

Szállj le arról a magas paciról.

2022. jan. 26. 19:50
 57/127 A kérdező kommentje:

Mert egy 3 éves gyerek ugyan mit tudott rosszul csinálni anno? :)

De úgy veszem észre, hogy tökmindegy a téma, vagy a topic, itt mindig a kérdezőbe próbálnak páran beleállni. Nyugi, rólam lepereg.

2022. jan. 26. 19:58
 58/127 anonim ***** válasza:
68%
Lepereg az arany bevonatodról. Akik itt magyaráznak neked, nem anyuci pénzén kéjelegnek a csodakannal, hanem saját pénzből utaznak oda, ahova akarnak. Neked se a saját akarat, se a saját lóvé nem teljesül. Úgyhogy hidd el, még mindig jobban áll nekünk a magyarázás, mint neked.
2022. jan. 26. 20:05
 59/127 A kérdező kommentje:

De gondolom nem is 17 évesek, mint én. :)

Én is fogok majd dolgozni, lesz saját pénzem, de középiskolásként nem ez a feladatom jelenleg. Itt meg pár válaszolóból süt a proliság, szóval nem hinném, hogy ők saját pénzen annyira messzire utazgatnának.

2022. jan. 26. 20:08
 60/127 anonim ***** válasza:
69%

A hatalmas tapasztalatod van emögött? Gondolom, hogy 17 évesen már nagyon sok dolgot láttál..

Próbálod úgy forgatni a dolgokat, hogy jobb fényben tűnj fel. Kijátszod a 17 éves vagyok kártyát, közben meg úgy kritizálsz másokat, ahogy néhány felnőtt sem tenné. Egy liba vagy, minden egyes valaszoddal egyre mélyebbre süllyedsz. Valószínűleg jobb is lesz, ha mentek a hotelbe, legalább addig is nyugta lesz a többieknek a sznob tiniktől.

2022. jan. 26. 20:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!