Nyaralásra szerintetek ez így jó alternatíva, ha szeretnék a barátommal menni?
17 éves vagyok, a barátom 20 éves. A szüleim elváltak, anyukám oldalán nagyon szereti a család. Apukám oldalán annyira nem ismerik, mert velük én sem találkozom túl gyakran, havonta/kéthavonta az ottani nagyszüleimmel, apámmal és a családjával pedig félévente 1-szer (pedig egy városban élünk mind).
Lényeg a lényeg, hogy kiskoromban sokat jártunk egy nyaralóba a Balatonhoz, ami a nagyszüleim barátjáé. De évek óta nem voltunk ott, se közösen nyaralni. Ősszel eladják, ezen felbuzdulva a nagyszüleim kitalálták, családilag menjünk el utoljára. Ők ketten, az apámék hárman, neki a testvére + annak a férje és a lányuk, valamint én + a barátom.
A nyaraló meg olyan, hogy egymás hegyén hátán van mindenki.
A barátom mondta, hogy ő már kinőtt ebből az össznépi nyaralásból, meg hogy emeletes ágyon aludjon, két kisgyerekkel összezárva. Neki is akarok kedvezni, de a nagyszüleimet sem akarom megbántani, hogy nem megyek (főleg mert a nagyim a három unoka közül velem van a legszorosabb kapcsolatban, és kérdezte már, hogy ugye úgy is megyek, ha az apámék is ott lesznek?).
Ezért azt találtam ki, hogy ugyanabban a városban van egy jobb szálloda, és mi odamennénk a barátommal. Így pl. vacsorázni tudnánk együtt, vagy programokra menni, mégsem az lenne, hogy 24/7 össze vagyunk zárva. A család helyében érthető lenne ez a helyzet, nem?
Akkor ne menjen el egyikőtök sem és mondd meg, hogy te nem vagy hajlandó pár napot sem együtt lenni a családoddal.
A barátodon meg felröhögtem, hogy teszi itt az agyát, hogy milyen felnőtt, ő már “kinőtt” ebből, aztán közben kemény 20 éves 😂 de úgy beszél, mintha már lenne legalább 30.
Értem én, hogy egész nyárra nem akarsz odamenni, de pár napba ne haljál már bele tinédzserként.
Szoval van egy csalad nagyszulokkel, szulokkel stb. akiknek tokeletesen megfelel a nyaralo komfortja, de ti 17/20 evesen nem ehhez szoktatok, nektek csak a szalloda megfelelo.
Lesz meg pofara eses az eletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!