Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyaralásra szerintetek ez így...

Nyaralásra szerintetek ez így jó alternatíva, ha szeretnék a barátommal menni?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, a barátom 20 éves. A szüleim elváltak, anyukám oldalán nagyon szereti a család. Apukám oldalán annyira nem ismerik, mert velük én sem találkozom túl gyakran, havonta/kéthavonta az ottani nagyszüleimmel, apámmal és a családjával pedig félévente 1-szer (pedig egy városban élünk mind).

Lényeg a lényeg, hogy kiskoromban sokat jártunk egy nyaralóba a Balatonhoz, ami a nagyszüleim barátjáé. De évek óta nem voltunk ott, se közösen nyaralni. Ősszel eladják, ezen felbuzdulva a nagyszüleim kitalálták, családilag menjünk el utoljára. Ők ketten, az apámék hárman, neki a testvére + annak a férje és a lányuk, valamint én + a barátom.

A nyaraló meg olyan, hogy egymás hegyén hátán van mindenki.

A barátom mondta, hogy ő már kinőtt ebből az össznépi nyaralásból, meg hogy emeletes ágyon aludjon, két kisgyerekkel összezárva. Neki is akarok kedvezni, de a nagyszüleimet sem akarom megbántani, hogy nem megyek (főleg mert a nagyim a három unoka közül velem van a legszorosabb kapcsolatban, és kérdezte már, hogy ugye úgy is megyek, ha az apámék is ott lesznek?).

Ezért azt találtam ki, hogy ugyanabban a városban van egy jobb szálloda, és mi odamennénk a barátommal. Így pl. vacsorázni tudnánk együtt, vagy programokra menni, mégsem az lenne, hogy 24/7 össze vagyunk zárva. A család helyében érthető lenne ez a helyzet, nem?

2022. jan. 26. 15:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/127 anonim ***** válasza:
87%
Most ezen mi persze? Full kivitelezheto.
2022. jan. 26. 15:27
 12/127 anonim ***** válasza:
77%

Akkor ne menjen el egyikőtök sem és mondd meg, hogy te nem vagy hajlandó pár napot sem együtt lenni a családoddal.

A barátodon meg felröhögtem, hogy teszi itt az agyát, hogy milyen felnőtt, ő már “kinőtt” ebből, aztán közben kemény 20 éves 😂 de úgy beszél, mintha már lenne legalább 30.

Értem én, hogy egész nyárra nem akarsz odamenni, de pár napba ne haljál már bele tinédzserként.

2022. jan. 26. 15:28
 13/127 anonim ***** válasza:
85%
Akkor kérdező vesd fel a családodnak a szállodás dolgot, majd kiderül hogyan reagálnak
2022. jan. 26. 15:30
 14/127 babyboom567 ***** válasza:
84%
17 éves lány vagy.A családod részéről ez egy borzasztóan nagyon rendes dolog,hogy a barátoddal együtt hívnak el,ezt extrém bunkóság visszautasítani.
2022. jan. 26. 15:32
 15/127 A kérdező kommentje:
Kivitelezhető, de kinek lenne kedve sátorozni egy kényelmes szálloda helyett? Nem ilyen utazásokhoz szoktunk. Lehet emiatt savazni, de ez van.
 16/127 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezért nem akarom azt mondani, hogy nem megyünk.
 17/127 anonim ***** válasza:
81%
Én kifejezetten élvezném a sátorozást. Sokkal intimebb és hívogatóbb egy szállodánál. Na de én meg nem a szállodákhoz vagyok szokva. 🙊
2022. jan. 26. 15:36
 18/127 anonim ***** válasza:
80%

Szoval van egy csalad nagyszulokkel, szulokkel stb. akiknek tokeletesen megfelel a nyaralo komfortja, de ti 17/20 evesen nem ehhez szoktatok, nektek csak a szalloda megfelelo.

Lesz meg pofara eses az eletben.

2022. jan. 26. 15:37
 19/127 anonim ***** válasza:
81%
A sátrazás intimitását inkább a belső intimitásra, közelségre értem, nem a szex részére.
2022. jan. 26. 15:37
 20/127 A kérdező kommentje:
Mások vagyunk, ez van. Nekik megfelel, nekünk nem. Anyám sem véletlenül vált el.
2022. jan. 26. 15:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!