Mit csináljak ? Anyám állandóan idegbeteg
31# legyen igazad akkor kamu kérdés :D de milyen okból találnék ki ilyet anyámról?
Gondolom olyanok fejéből pattan ki ez a kamu kérdés akik nem éltek át hasonlót és nincs semmiféle családi probléma a háttérben.
33# De reagáltam , felpontoztam mindenkit aki hasznos tanácsot adott. Viszont feltétlen hozzá kellett tenned az utolsó beszólást mert anélkül nem lett volna neked sem kerek a napod . Legközelebb ilyen megnyilvánulásokat tartsd magadban vagy vezesd le valahol a stresszt mert úgy néz ki problémák vannak a toronyban.
Köszönöm mindenkinek aki normálisan tudott válaszolni.
Nehéz, de kiegyensúlyozott nyugalommal reagálj, tudatosan tereld el a gondolataidat más irányba, csak annyira vedd figyelembe, hogy a mellőzése miatt ne kapjon ismét idegrohamot.
Fő az, hogy magadat védd, ne zuhanj meg az állandó stressz miatt.
Ki tudsz alakítani egy "immunitást" ami megvéd az idegroncsoktól. Nem lesz könnyű, de tanulható folyamat. Nekem néha már működik, hatásos. Kivéve ha pont a túlzott nyugalmam miatt kap dührohamot a partnerem. De akkor jön, hogy egyik fülemen be, másikon ki. Aktiváld ezt a képességed! Ha menni fog meglátod milyen jó érzés! :-)
39. Neked a partnered ilyen és eltűröd? Inkább taulod hogyan tudsz közömbös maradni? Tonkrevágod az életed. Nem rossz szándék öl írom, de idegroncs leszel pár év múlva.
Nem mindenki tud nyugalommal reagálni arra ha valaki idegbeteg, vagy nyilvánosan jelenetet rendez. Meg lehet csinálni párszor, de kicsinál lelkileg. Megertelek kérdező.
Előttem leírták. Próbáld magad függetleníteni és minél hamarabb a saját lábára állni. Addig meg minél kevesebbet kommunikál vele.
Igazából le is írtad az okát is. Anyukádnak nem kellett gyerek, amúgy is rosszindulatú ráadásul nem tud uralkodni a dühén. Csodálkozok hogy apukád még vele van.
A kotekedőkre meg ne reagálj. Ha belemész a vitába sose lesz vége, pláne ha valaki magának akarja az utolsó szót. Szóval el se kell kezdeni. Ne reagálj rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!