Apám idegbeteg, állandóan üvölt mindenért. Mit csináljak?
Minden kis dolgon képes vitázni és kiabálni..már annyira elegem lett ebből. Tegnap pl.azért kezdett el üvöltözni velem este 9-kor,mert nem annál a csapnál öblítettem ki egy poharat aminél szoktunk. Ma pedig azért,mert szóvá tettem,hogy a söreitől egyszerűen nem fér el semmi a hűtőben..
Anyámmal se tudnak meglenni anélkül hogy ne kiabálna mindkettő. És a fél város hallja,komolyan már szégyellek itt élni,szégyellek kimenni az utcára,hogy én lakok itt ahol állandóan üvöltözés van.. Ilyen egyszerűen a világon nincs,amennyit ezek összeüvöltenek.
Van mikor tényleg idegbeteg és dühből ordibál,van mikor máshogy részeg és "vicces" kedvében van,állandóan piszkálja anyámat,nem hagyja békén,lohol a seggében és őt rohadtul idegesíti ezért anyám is elkezd mérgében ráordítani.. Hát ha valaki hallaná ezeket azt hinnék most jöttek a diliházból. Nem tudnak 5 percet úgy meglenni hogy valamelyik ne emelné fel a hangját,ebben apám a saras. Hiába magyaráztam neki bármit bárhogy az évek során,semmi nem változott.
Egyre nagyobb bennem az érzés,hogy el akarok takarodni innen,mert tényleg már én szégyellem magam helyettük is. Mert még a 2 szomszédunknak a háza egyben van a miénkkel,így még jobban hallják. Kiülnek az udvarra élvezik az ingyé cirkuszt. De még csak 19 vagyok.
Nem is tudom hogy lehetnek ők a szüleim mikor én pont az ellentétük vagyok,egy szó alig hagyja el a szám,azt olykor már olyan nyugodt vagyok mint akiből kiszállt a lélek...Nekik meg szófosásuk van,de legalább ne hangosan csinálnák
Mi az, apám mégsem halt meg, és csinált nekem egy kistestvért? Trükkös az öreg, pedig sosem volt okos, és ő is csak ordítva tudott kommunikálni.
Sajnos az ilyen emberrel semmit nem lehet csinálni. Ezek önimádó, agresszív emberek, és ha nem a családod lennének, szóba sem állnál velük. Család vagy sem, ez itt is működik. Pakolj, költözz, és ne állj velük szóba többé. Üvöltözzenek egymással.
Anyámnak vannak ilyen rokonai. Én nem szoktam hozzájuk járni, mert nincs közös téma se, meg végig ordibálnak..
Olyan szinten, hogy némelyiknek kiguvvad a szeme ordibálás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!