Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Anyám állandóan...

Mit tegyek? Anyám állandóan egy idegbeteg hárpia, a legkisebb problémától is. Tehát?

Figyelt kérdés

Anyám mindenért leszid...ha egy poharat kell mondjuk fél milimeterrel alrebb tenni miattam , rögtön egy trehány senkiházi vagyok. Nem azert,hogy ne említsem meg,hogy a ma született bárányba is képes belekötni...mert annyira okos,hogy mindent tud,és ha ő fáradt,akkor mindenki dögöljön meg. Gyomorideget csinál nekem állandóan...ha megmondom a magamét, és hogy ilyenekért nem kéne kiakadni olyan szinten,hogy agyon káromkodja magát ordibálva..akkor jönnek a szokásos szülői szövegek.

Még nem tudok elköltözni,sokára lesz,évek,mire lesz lehetőségem elmenni innen végre. 18se vagyok még.

2018. okt. 18. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Anyukád klimaxol, a hormonok miatt ilyen idegbeteg, hidd el, ez neki is nagyon rossz. Anyám is ilyen volt, minden nap ordítottunk, végül vettem neki Klimin tablettát, nem tudom árulják-e még, ez 10 éve volt, attól kicsit jobb lett.
2018. okt. 18. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Màshol hallgat. Munkahely stb ès az összes feszültsègèt rajtad vezeti le ilyenekben, mert otthon meri csak kinyitni a szàjàt.
2018. okt. 18. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne vitatkozz vele, feleslegesen. Tartsd meg a tisztes távolságot, ne legyél érzelmileg függő anyádhoz, így könnyebben viseled el ha idegbetegeskedik. Légy önálló, légy határozott. Anyád a jót akarja neked, csak rosszul csinálja a leírásod alapján.

Nekem is ilyen kiabálós volt az anyám, bármit mond azt ne vedd magadra. Felesleges vitatkozni, hagyd hogy elmondja a dolgait ha belédköt, Bólogass , hogy jó megértettem, így hamarabb vége lesz. Mert minek szállnál bele olyan veszekedésebbe, ahol alapból csak vesztesen jöhetsz ki, meg ha neked van igazad akkor is....

2018. okt. 19. 06:08
 4/4 doki75 válasza:
100%
Mondd meg neki hogy ha ilyen köcsög lesz, el fogod hagyni végleg!
2018. okt. 27. 03:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!