Mit tegyek? Anyám állandóan egy idegbeteg hárpia, a legkisebb problémától is. Tehát?
Anyám mindenért leszid...ha egy poharat kell mondjuk fél milimeterrel alrebb tenni miattam , rögtön egy trehány senkiházi vagyok. Nem azert,hogy ne említsem meg,hogy a ma született bárányba is képes belekötni...mert annyira okos,hogy mindent tud,és ha ő fáradt,akkor mindenki dögöljön meg. Gyomorideget csinál nekem állandóan...ha megmondom a magamét, és hogy ilyenekért nem kéne kiakadni olyan szinten,hogy agyon káromkodja magát ordibálva..akkor jönnek a szokásos szülői szövegek.
Még nem tudok elköltözni,sokára lesz,évek,mire lesz lehetőségem elmenni innen végre. 18se vagyok még.
Ne vitatkozz vele, feleslegesen. Tartsd meg a tisztes távolságot, ne legyél érzelmileg függő anyádhoz, így könnyebben viseled el ha idegbetegeskedik. Légy önálló, légy határozott. Anyád a jót akarja neked, csak rosszul csinálja a leírásod alapján.
Nekem is ilyen kiabálós volt az anyám, bármit mond azt ne vedd magadra. Felesleges vitatkozni, hagyd hogy elmondja a dolgait ha belédköt, Bólogass , hogy jó megértettem, így hamarabb vége lesz. Mert minek szállnál bele olyan veszekedésebbe, ahol alapból csak vesztesen jöhetsz ki, meg ha neked van igazad akkor is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!