Mit csináljak ? Anyám állandóan idegbeteg
A többi, ebben az idoben íródott kerdes, azok stilusa is feltűnt nektek?
Ekezetert bocs, uj telo, fura meg az automataja
Kerdezo, a hulye kommentekkel ne torodj.
Sajnalatos, hogy igy viselkedik anyukad. Az ilyenekkel hiaba probal beszelni az ember, ugysem fog mukodni. Ugyanakkor nyilvan az sem jo, ha mindenki elfogadja ot igy es csondben tűri. Hat nehez helyzet, az biztos.
A legjobb lenne, ha valahogy el tudnal koltozni. Es addig is probald meg valahogy kizarni ot, ne torodj azzal, hogy miket mond, mert ugyis hulyeseg.
Kitartast!
9# és 10# Válaszadók, igen tele mondatszerkesztési és helyesírási hibákkal a kérdés, ami "felsőoktatási" szinten azért legkevesebb furcsa. Én nem vettem észre, mert a kérdés felvetésre koncentráltam, de így utólag átolvasva........ Jogos a felvetés!
Jóindulatot feltételezve magyarázza talán a zaklatottság, a hirtelen, gyors kérdés kiírás. Talán.....
Elnézést a helyesírásért , komoly idegi állapotokban írtam .
Kedves 14-es!
Anyám egész életében egy féreg volt , másokról is így beszél a hátuk mögött miközben mindenki szemében a kis angyalt adja elő.
A másik pedig az , hogy nem voltam minden héten mással , csak hosszú kapcsolataim voltak.
Az a probléma , hogy annyi nincs benned , hogy megfelelő empátiával fordulj a másik felé inkább belé rúgsz még egyet.
Valahol azért is hianyzik az ékezet mert a telefonon nem
szoktam írni , be is azott ezért nem az automatikus javító sem javít mindig
Kedves #7!
Anyámnak az a baja , hogy szült egy gyereket úgy , hogy nem is szeretetett volna :)
Az ilyenekért kéne iq-t meg eq-t mérni meg joghoz kötni a szülést mert sok emberből hiányzik amit a fentiekben említettem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!