Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elképzelhető, hogy beleszerett...

Elképzelhető, hogy beleszerettem a lányba? Férjes,2 kisgyerekes nő vagyok.

Figyelt kérdés

Pár hónapja ismerek egy lányt, aki a legjobb barátnőmmel dolgozott együtt. Nagyon megkedveltem, igazán különleges ember. Néhány beszélgetés után kiderült, hogy a nőket szereti, ami kissé sokkolt, nem ismertem azelőtt ilyen embert. Folyton kapom tőle a bókokat, ha találkozom vele, mindig annyira felszabadult vagyok és néha már olyankor is eszembe jut, amikor nem kéne. Nagyon meg vagyok rémülve, mert eddig nem vettem észre, hogy mennyire más lettem. Ő vagány és vicces és olyan, amilyen én voltam azelőtt, mielőtt férjhez mentem és családom lett. Ugye ez csak barátságnak tudható be és semmi egyéb? Nyugtassatok meg kérlek, mert képtelen vagyok tisztán látni, össze vagyok zavarodva. Egy ideje érzem ezt a fura érzést és nem tudom beazonosítani.

27/N

2010. szept. 4. 15:16
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
88%-os (jól sejtem, 29/L?), szerinted mit kéne tennem? Ne találkozzam Vele és éljem tovább az életemet úgy, ahogy eddig?
2010. szept. 5. 14:19
 32/40 anonim ***** válasza:
Szerintem a férjeddel nem érzed jól magad, amiatt érdekel ez a lány.
2010. szept. 6. 21:09
 33/40 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem a sajat magadat latod benne,ahogy te is irtad,amilyen regen voltal,es szeretnel megint olyan lenni.Lehet ezert olyan szimpatikus.En a helyedben szolnek neki,hogy ne bokoljon,ne udvaroljon,stb.Hazas ember vagy,ket gyerekkel,felelosegteljes anyuka.Inkabb probalj visszatalalni a ferjedhez,szervezz vele programokat,nagy szexcsatakat,oleld meg tobbszor,puszild meg tobbszor,talalj vissza hozza,nezz fel ra ujbol.Annak a masik nonek csak szex lennel,nem kellennel neki ket gyerekkel,nem tisztelne benned az anyat.
2010. szept. 6. 21:44
 34/40 anonim ***** válasza:
69%

88%os sajnos én is olyan családban vagyok ahol az lenne a normális h minimálisan törődjek csak magammal, mert a sógornő szó szerint egész nap gyerekkel a kezében tesz mindent, és minden más huszadrangú.

én nem kockáztatnám a családom semmiért, inkább a férjemtől próbálom megszerezni ami hiányzik. érdekelhet szexuálisan és kedvelheted, dönteni kell mi a fontosabb, és nem hagyni h elnyomják a valódi jellemed. nehéz, tudom, nekem is az, de inkább mint h megcsaljam/elhagyjam a férjem.

2010. szept. 6. 22:11
 35/40 anonim ***** válasza:
26%

Sajnálom a családodat nagyon főleg a gyerekeket milyen anyjuk van???!!!Te egy unatkozó,nagyot mondó vagy ,nem vagyok olyan kismama mint a többi szöveg meg gusztustalan egyenesen.Miért kell lenézni a többi anyukát és így beszélni róluk???Örülök neki hogy a te életed tökéletes és terhességed alatt sem volt gondod.Adnék egy kapát a kezedbe meg egy kis házimunkát aztán meglátnám milyen gondolatok lennének az agyad helyén egésznapi munka után.

Nem kellett volna gyereket vállalj,ja és szerintem beteg is vagy úgyhogy nagyon gyorsan keress meg egy pszicho dokit vagy állj neki házimunkát végezni esetleg a gyerekekkel foglalkozni hátha letisztul a fejed.Ne akarj homi lenni.

2010. szept. 7. 08:17
 36/40 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem lehet túl fiatal vagy még az anyaságra, meg önmagadat kell feladnod a párod mellett, ez tök gáz, 27 éves ember az tök fiatal, de úgy beszélsz róla, mintha 65 lenne.
2010. szept. 7. 08:49
 37/40 anonim ***** válasza:
69%

Teljesen el tudom képzelni, hogy boldog házasságban, szeretetben éltek a férjeddel, hogy felelősségteljesen vállaltatok gyereket, hogy hosszú, közös életet terveztek együtt, sőt, még azt is, hogy a férjed a tőle telhető legtöbb bókot és kedvességet mondja neked.

Ugyanakkor azt is gondolom, hogy minden életben, minden párkapcsolatban rendszeresen megjelenik mindkét félnél a KÍSÉRTÉS. Valaki, egy harmadik, aki megmozgatja a gondolataid, felkavarja az érzéseid, aki az egyébként oly vágyott életbe egy kis változatosságot hoz. Akiről úgy gondoljuk, minket lát, igazi valónkban, vagy hogy meglátott bennünk valamit, amit senki más, még a szeretteink sem (pedig a szeretteink is látják ezt, csak számukra ez már természetes és nem teszik szóvá, illetve ők úgy fejezik ki, hogy együtt maradnak velünk). A harmadik azonban szóvá teszi - pozitív kritikát kapunk, amit hallunk is, többször is, barátnő által megerősítve is. Egy kismama számára bármi, ami erősíti/visszaadja az önbizalmát, kapaszkodót jelent.

Ezt kell tudnod eldönteni, hogy csupán erről van szó, vagy hogy az eddigi életed egy hazugság volt, csak a konvencióknak akartál megfelelni, de a valódi éned nem ez.

Létező dolog, hogy családapák, ritkábban családanyák egyszer csak ráébrednek szexuális vonzalmuk valódi irányára. Pl. így, hogy felbukkan az életükben valaki, aki MÁS és érdeklődik irántuk.

Létező dolog az is, hogy aki meleg, az azért már sejti egy ideje magáról, hogy mi is helyzet, csak nem meri felvállalni.

S létező dolog az is, hogy a melegek nem szexuális ösztönlények, hanem ugyanúgy szeretetre, szerelemre, párkapcsolatra vágynak mint a heterók.

2010. szept. 7. 12:22
 38/40 anonim ***** válasza:

Hogy jössz te ahhoz, 08.17, hogy ismeretlenül bíráskodj egy ember fölött, és feltételezd róla, hogy nem jó anya?

Még álszent módon sajnálod is a gyerekeit,amikor semmi az ég világon nem utal arra, hogy ne szeretné őket a kérdező, és ne foglalkozna velük!

Nem minden nőnek lóg a bele a házimunkától, gyermekneveléstől, pl. van, akinek van segítsége a férj vagy más családtag, rokon, esetleg alkalmazott személyében - nem kell ezért senkit utálni, Te is örülnél egy ilyen segítségnek!!! Nem kell utálni azt, akinek több energiája, vagy jobb dolga van! Attól még nem feltétlenül rossz ember!

Lehet, hogy Neked nehezebb, de ő nem akart szerintem másokra rosszat mondani - egy sztereotípiát utasít el, nem konkrét embereket szidott.

Én a Te gyerekeidet sajnálnám inkább (ha híve lennék a személyeskedésnek), ha vannak - ha nekik is lelki problémájuk lesz, azzal fogod "megoldani", hogy "büdös kölök, jódógodba' nem tudod, mit csinálj,nesze, itt a kapa, húzz a kertbe dolgozni!"???????

Kérdező, hiába kérdezel engem külön is, én nem tudom megmondani, mit csinálj, azt Neked kell tudnod.... Tekintettel a körülményekre, hogy már van egy kapcsolatod, előbb talán a férjeddel igyekeznék javítani a dolgokon, hátha közben kiderül, hogy csak az odafigyelés, bókok, szenvedély hiánya eredményezte ezt a külső vonzódást,meg hogy igyekeztek ebbe a sztereotípiába zárni, ami nem felel meg az énképednek. Azt csak te tudhatod, hogy ez egy szeszély-e vagy igazi szerelem.

Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok homofób. Ha egy férfi lenne számodra a harmadik, akkor is ezt mondanám, számomra tök mindegy a "kísértő" neme a helyzet szempontjából.

29/N

2010. szept. 7. 16:17
 39/40 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem rendesen csőbe lettél húzva:

"Ő vagány és vicces"

"folyton dicsér, kedveskedik, próbál lenyűgözni"

"egyre többször keresi a társaságomat"

"kedves velem és érdeklem"

Pontosan igy viselkedünk, ha fel akarunk szedni valakit.

Ki ne akarna lefeküdni egy "gyönyörű összevisszasággal".

Már lassan egy éve folyamatosan szédít. Persze, hogy összezavarodtál. Gondold el, hogy mindezt egy férfi teszi veled. Meddig engedted volna elmenni? Te nem hiszem, hogy tudtad miről szól ez az egész, de ő szerintem igen. Mindegy, hogy nő, vagy férfi teszi,de a családodat veszélyezteti. És ebben az egészben van egy plusz csapda, egy könnyű kifogás: Nem tehetek róla hogy kifele kacsingatok, hisz lehet, hogy leszbi vagyok, arról meg ugye nem tehetek. Ne engedd!!! Most azonnal lépj ki ebből a "barátságból" . Kicsik a gyerekek, fáradt vagy, a férjed is fáradt, most van rajtatok teher. De együtt viszitek. Majd könnyebb lesz! Mikor voltál utoljára valahol kettesben a férjeddel? Ideje színházbérletet venni vagy bármilyen más , mindkettőtöknek szórakoztató, vagy kikapcsoló , felszabadult, vagány, vicces programot csinálni. Tudod, mint fiatal korotokban.

2010. szept. 7. 19:23
 40/40 anonim ***** válasza:
53%
kedves 14.03-as. Nem azt írtam, hogy csukja be a szemét, arra gondoltam, hogy ha szereti a férjét és boldog vele, akkor ne adjon esélyt rá, hogy kalandozzon. Mindenkivel elôfordul, hogy összetalálkozik valakivel nemtôl függetelenül, aki felkavarja, de ha ez csak egy múló ábrándozásnak ad helyet, akkor nem érdemes vele foglalkozni, mert ha ezt a párunk észreveszi, szakítás lehet belôle. A kérdezônek kell eldöntenie, hogy megéri e kockázatot.
2010. szept. 9. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!