Elképzelhető, hogy beleszerettem a lányba? Férjes,2
kisgyerekes nő vagyok.
Figyelt kérdés
Pár hónapja ismerek egy lányt, aki a legjobb barátnőmmel dolgozott együtt. Nagyon megkedveltem, igazán különleges ember. Néhány beszélgetés után kiderült, hogy a nőket szereti, ami kissé sokkolt, nem ismertem azelőtt ilyen embert. Folyton kapom tőle a bókokat, ha találkozom vele, mindig annyira felszabadult vagyok és néha már olyankor is eszembe jut, amikor nem kéne. Nagyon meg vagyok rémülve, mert eddig nem vettem észre, hogy mennyire más lettem. Ő vagány és vicces és olyan, amilyen én voltam azelőtt, mielőtt férjhez mentem és családom lett. Ugye ez csak barátságnak tudható be és semmi egyéb? Nyugtassatok meg kérlek, mert képtelen vagyok tisztán látni, össze vagyok zavarodva. Egy ideje érzem ezt a fura érzést és nem tudom beazonosítani.
ne hülyéskedj már! egy két gyerekes családanyának óriási felelősség van a vállán a családja miatt. felejtsd el
2010. szept. 4. 15:29
4/40 anonim válasza:
Szerintem 27 évesen meg tudod különböztetni a szexuális vonzalmat a barátitól. Én a kérdésed alapján úgy gondolom, hogy szexuális vonzalmat érzel a lány iránt. Nincs jó megoldás: ha átadod magad ennek az érzésnek, az sem jó, ha elfojtod, az sem jó. Nehéz...
2010. szept. 4. 15:30
5/40 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy bármi is ez, el kell felejtenem sürgősen. Épp ezért is vagyok ennyire összezavarodva.
2010. szept. 4. 15:31
6/40 anonim válasza:
Szerintem a napi hajtasbol (2 pici gyerek mellett) neked ez egy felfrissules es a bokokat mindenki szereti, akar ferfitol, akar notol jonnek, jot tesznek az embernek. Azert erzed most, hogy milyen kellemes vele lenni. Az a helyzet, hogy akarmi is ez, szerintem nem kellene tovabb agyalnod rajta, mert ha belemelyedsz, a hazassagod is megromolhat.
2010. szept. 4. 15:31
7/40 anonim válasza:
Szerintem a no altal latod a multodat, amit visszasirsz, lehet nem is vagy boldog a hazassagi eletedbe.
"Ő vagány és vicces és olyan, amilyen én voltam azelőtt, mielőtt férjhez mentem és családom lett."
2010. szept. 4. 15:33
8/40 anonim válasza:
Ez a dolog fel sem merült volna benned, ha nem tudod meg, hogy a nőket szereti. Szerintem csak ez zavart be nálad! Szimpatikus, kedves meg minden, de szerintem szexuálisan te nem gondoltál volna így rá, ha a leszbikussága ki nem tudódik. Csak már nem tudod megkülönböztetni, hogy a magad, vagy a másik feltételezett szexuális vonzódásán agyalsz...Nyugodj meg szerintem:)
2010. szept. 4. 15:37
9/40 A kérdező kommentje:
De nincs okom panaszra, 2 kis ikerlányom van, egy normális, helyes férjem. Viszont mikor Vele vagyok, akkor minden olyan más. Olyan, mint kamaszkoromban. Bután hangzik, igaz?
2010. szept. 4. 15:38
10/40 anonim válasza:
azért szeretsz vele lenni, mert a kamaszkorodat hozza vissza. Amikor nem voltál felelősségteljes, sokat szórakoztál, szabad voltál. Csak ezt az érzésedet hozza vissza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!