Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elképzelhető, hogy beleszerett...

Elképzelhető, hogy beleszerettem a lányba? Férjes,2 kisgyerekes nő vagyok.

Figyelt kérdés

Pár hónapja ismerek egy lányt, aki a legjobb barátnőmmel dolgozott együtt. Nagyon megkedveltem, igazán különleges ember. Néhány beszélgetés után kiderült, hogy a nőket szereti, ami kissé sokkolt, nem ismertem azelőtt ilyen embert. Folyton kapom tőle a bókokat, ha találkozom vele, mindig annyira felszabadult vagyok és néha már olyankor is eszembe jut, amikor nem kéne. Nagyon meg vagyok rémülve, mert eddig nem vettem észre, hogy mennyire más lettem. Ő vagány és vicces és olyan, amilyen én voltam azelőtt, mielőtt férjhez mentem és családom lett. Ugye ez csak barátságnak tudható be és semmi egyéb? Nyugtassatok meg kérlek, mert képtelen vagyok tisztán látni, össze vagyok zavarodva. Egy ideje érzem ezt a fura érzést és nem tudom beazonosítani.

27/N

2010. szept. 4. 15:16
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
52%
Mégis hány éves a lány??? Nehogy már a szép családod eldobd egy kamaszlány miatt.... Különbenis a melegek kacérkodnak mindenkivel aki egy kicsit is hajélik a dolog felé....ne vedd annyira magadra sztem!
2010. szept. 4. 15:52
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem amit leírtál, sokan átélték már. Nekem is volt egy olyan időszakom, amikor hozzád hasonlóan kétségbe voltam esve, hogy milyen is a nemi irányultságom (állandóan egy ismerős nővel szeretkeztem álmomban)??? Aztán letisztultak bennem a kételyek, elmúlt a félelem.

Hidd el, ha bi- vagy homoszexuális lennél, azt TUDNÁD.

2010. szept. 4. 15:56
 13/40 anonim ***** válasza:
63%
Fúú, úgy féltenek tőle, mint a pokol gyehennás tüzétől.
2010. szept. 4. 15:56
 14/40 anonim ***** válasza:
89%
Ha ennyire összezavar ez a lány, akkor ne találkozz vele annyit. Ha szereted a családod és boldog vagy velük, akkor ôk a fontosak és nem szabad még esélyt sem adni annak, hogy esetleg letérj az utadról.
2010. szept. 4. 16:00
 15/40 anonim ***** válasza:
94%

Ne udvaroltass magadnak nőkkel! Az nem vezet semmi jóra, mint a példa is mutatja...:)

Szerintem azért a szexuális vonzódást fel lehet ismerni, bár nehéz dolgod lehet, ha a másik "férfiként" viselkedik neked tetsző módon, és már szinte csak a neve alapján NŐ...

2010. szept. 4. 16:05
 16/40 A kérdező kommentje:
Nem kamasz már, felnőtt, 26 éves. Csak amit érzek, mikor a közelemben van,nagyon fura. Úgy kezdődött az egész, hogy a barátnőm bemutatott Neki. Később elkérte a számomat, volt, mikor telefonon beszéltünk, volt, mikor találkoztunk. Először társaságban, később kettesben. Mindig kedves, vicces és -bár nem egy nőies típus- szép is.
2010. szept. 4. 16:17
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
ha tovább ábrándozol, a végén még tényleg beleszeretsz és az a családi életedbe kerülhet.
2010. szept. 4. 16:21
 18/40 anonim ***** válasza:
45%
gondolj csak bele ha ott hagysz egy férfit egy nő miatt.. (akit nem is biztos hogy szeretsz..) ha megkérdezik a gyerekek, hogy akkor most az új apukájuk egy nő???
2010. szept. 4. 16:29
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Megtörténhet, igen, hogy beleszeretsz.

De benyomásaim alapján FromOZ-zal értek egyet.

Nekem ez a mondat, amit ő is kiemelt, nagyon szomorúan hangzik! Miért is kell a vagányságát és a humorát elveszíteni egy férjes anyukának??? Miért nem maradhat önmaga? Biztos minden rendben közted és a férjed közt? Ő mikor bókolt Neked utoljára? És a szenvedély? 27 évesen még korai begyöpösödni. Tesztek eleget a kapcsolatért? Szerelmes vagy a férjedbe???? Gyanús, hogy nem azt írtad, hogy "de én szeretem a férjem", hanem objektív tulajdonságokat: rendes, helyes.... (pont amire a szomszédok bólogatnak. Na de TE hogyan érzed???) Ha tartósan hiányolod az elveszett kamaszkorodat, akkor a jelenlegi életed nem boldog.

De tényleg az is benne van, amit előttem írtak, hogy a csaj ezt nem gondolja olyan komolyan. Gondolom, azért elsődleges célja, hogy egy full leszbikus nőt találjon társnak. Attól, hogy leszbikus, még lehetnek női BARÁTAI. (mint ahogy Te se jössz össze minden férfival)

29/N

2010. szept. 4. 16:38
 20/40 A kérdező kommentje:
Én nem akarok senkit otthagyni. Csupán furán érzem magam a társaságában, ahogy néz rám, ahogy beszél hozzám, annyira jó érzést kelt bennem. Kicsit megzuhantam a 2 pici születése után, mindig olyan lány voltam, aki független volt, céltudatos, sokat adott a kinézetére, aztán szülés után mindennapossá vált az éjszakázás, nehezen viseltem, hogy megváltozott az alakom, minden energiámat leszívták, elfáradtam, a férjemnek már nem tudtam bombanőként megmutatkozni. Nagyon szeretem őket tényleg, de jó érzés, hogy ez a lány nem úgy viselkedik velem, mint egy házas, energiáját vesztett anyukával, hanem folyton dicsér, kedveskedik, próbál lenyűgözni, ami sikerül neki a különleges személyisége miatt. Néha, esténként jóéjt üzenetet küld, mellé bókol és egyre többször keresi a társaságomat. A legjobb barátnőmnek pedig azt mondta, hogy egy gyönyörű összevisszaság vagyok.
2010. szept. 4. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!