Elképzelhető, hogy beleszerettem a lányba? Férjes,2 kisgyerekes nő vagyok.
Pár hónapja ismerek egy lányt, aki a legjobb barátnőmmel dolgozott együtt. Nagyon megkedveltem, igazán különleges ember. Néhány beszélgetés után kiderült, hogy a nőket szereti, ami kissé sokkolt, nem ismertem azelőtt ilyen embert. Folyton kapom tőle a bókokat, ha találkozom vele, mindig annyira felszabadult vagyok és néha már olyankor is eszembe jut, amikor nem kéne. Nagyon meg vagyok rémülve, mert eddig nem vettem észre, hogy mennyire más lettem. Ő vagány és vicces és olyan, amilyen én voltam azelőtt, mielőtt férjhez mentem és családom lett. Ugye ez csak barátságnak tudható be és semmi egyéb? Nyugtassatok meg kérlek, mert képtelen vagyok tisztán látni, össze vagyok zavarodva. Egy ideje érzem ezt a fura érzést és nem tudom beazonosítani.
27/N
"ez a lány nem úgy viselkedik velem, mint egy házas, energiáját vesztett anyukával" - ki viselkedik veled úgy? A férjed?
hanem folyton dicsér, kedveskedik" - A férjed nem? :(
Azt kéne kideríteni, hogy mindig is volt-e lappangó biszex hajlamod,és sose lettél volna boldog,ha ennek nem adsz utat - vagy pedig csak jól esik, hogy valaki NŐKÉNT bánik Veled (és szégyellje magát a férjed, ha csak mert megváltozott az alakod a gyerekek miatt, ő már nem tesz így :((( )
Egy kedveskedő, bókoló férfi is kiválhatta volna ezt a hatást Belőled?
előző (29/N)
"A kérdező kommentje:
Nem csak a férjem, a családom is. Olyan furák lettek velem, elvárnák, hogy csatlakozzam az életunt családanyák táborába és nem értik, miért mentem vissza dolgozni 2 évvel a kicsik születése után, miért diétázom, járok edzeni, miért akarok ugyanolyan erős, céltudatos nő lenni, mint azelőtt."
Furcsa hozzáállás, ilyet még nem is nagyon hallottam! - Másnak meg pont az a baja, hogy a feleségének nincs ennyi energiája mindezekhez a dolgokhoz. (és persze segítség helyett általában a kritizálás megy ezerrel... itt is volt egy ilyen, hogy valakinek a családja kérdezte lenézően, hogy miért nem jár konditerembe, de hogy addig a gyerekre kellett volna neki vigyázni, na azt már nem...) Minimum a férjednek támogatnia kellene az elképzeléseidben, nem még visszahúzni! Ki álljon melletted, ki értsen meg, ha nem a párod? :( Beszéltél vele az érzéseidről? Hogy Te nem tudsz ezzel a "bepunnyadt anyuka" szereppel azonosulni? (Hanem Te vagány anyuka vagy? :) Ez tök szimpatikus egyébként!)
"A kérdező kommentje:
Egyébként az a helyzet, hogy nem az imponál, hogy kedves velem és érdeklem, hanem Ő maga, minden gondolatával, megnyilvánulásával."
Szerintem ebben a helyzetben ezt már nehéz szétválasztani. Ott alakulhat ki kapcsolaton kívüli vonzalom (akármilyen nemű "második" iránt), ahol az adott kapcsolat intenzitása ezt lehetővé teszi... Számomra egyértelmű, hogy minimum részben ez a vágy azért alakult ki Benned, mert otthon (már?) nem kapsz meg (vagy soha nem kaptál meg?) valamit. (Őrült,lángoló szerelmi házasság volt?)
Nem olvastam a válaszokat, bocsi, ha már volt.
Otthon mindent megkapsz érzelmileg? Nem lehet, hogy nem bókol eleget a férjed, és azért érzel másként?
A nők általában tudják mi esik jól egy nőnek, így telibe találhatott vele, figyelmes, kedves veled, amire esetleg szükséged van.
"Ha ennyire összezavar ez a lány, akkor ne találkozz vele annyit. Ha szereted a családod és boldog vagy velük, akkor ôk a fontosak és nem szabad még esélyt sem adni annak, hogy esetleg letérj az utadról"
Az igazi szerelemben nem becsukjuk a szemünket és erőnek erejével eltoljuk magunktól a kísértést - az igazi szerelemben nincs kísértés. Összezárhatnak 30, számomra ideális pasival, akkor is a kedvesem érdekel, ez a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!