Miért ő az ideges és felháborodott, miközben ő volt, aki rosszul számolt?
Soha nem értettem, hogy amikor valaki ordenáré módon, gyanúsítva - számonkérve kezd egy beszélgetést, az miért várja el, hogy a másik fél türelmesen, higgadtan reagáljon?
Szerencséd, hogy nem én vagyok a fiad, mert én erre a stílusra azonnal kinyomom a telefont.
..." majdnem egy tizessel kevesebbet mondott."
Tehát még 10 Ft sem volt? 7-8 forint miatt adta rád a frászt? Szegény fiú! Naģyon gáz vagy kérdező!
De eleve miért kiabálsz vele? Te alulkultúrált zöldalma,ha te kiabálsz vele majd szerinted ő nem fog veled? A tiszteletet oda-vissza illik megadni,és itt igen csak te kezdted ezt.Kiabáltál,lehordtad mindennek egy 10.000 forintos összeg miatt.
Ki a f*szom nem szarja le a pénzt? Vagy legalábbis nem kiabálsz meg hordod le így az embert miatta.
Kevesebb van,akkor haza mész és majd megszámolod te,valószínüleg elment az valamire,csak a te fejedben nem vonódott le,vagy valami.
Nehogy már fillérekért össze balhézz a gyerekeddel,akár hány éves szarul esik az embernek ha ordítanak vele,főleg ha olyanért amiért nem is ő felel.
Én is tízezerre gondoltam, de azt írja a kérdező: "levett 3 ezret a tartalékból (...), a maradékot visszarakta, szóval van xy ft-nk még." 3 ezerből nem marad 10 ezer, így tényleg a pénzügyileg értelmezhetetlen értékű 10 forintról kell hogy legyen szó.
Vagy amilyen nehezen számol a srác, az anyja legalább annyira nehezen fogalmaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!