Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan családo...

Mit gondoltok az olyan családokról (nem kisebbségi), ahol akár 5-6 gyerek is összejön?

Figyelt kérdés
Valaki tudatosan csinál ennyi gyereket vagy nem tudja mi az az óvszer? Esetleg elvakult bigott vallásos (keresztény)? Mindenki csodálja az ilyen családokat, az én szememben inkább szánalmat kelt, hogy valaki a boldogságot a gyerekek sorozatának számában méri. Vélemény?

2021. szept. 17. 14:40
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Teny. A Fold mar reg tul van nepesedve, mondjuk tegyuk hozza, hogy itt Europaban inkabb az eloregedo tarsadalom jellemzo, es szerintem inkabb ritkasag ma Magyarorszagon az a csalad, ahol akar mar 4 gyerek is van. Legtobb ismersnel 1-2-3 gyerek van, es nagyon par helyen van csak 4.
2021. szept. 18. 03:12
 32/44 anonim ***** válasza:
65%
Bocsi,hogy nem egy kommentben írtam,véletlenül hamarabb kattintottam.
2021. szept. 18. 03:15
 33/44 anonim ***** válasza:
63%

Én nem a magyarokra gondoltam,hanem úgy általánosan arra,ahol a világban valaki ennyi gyereket vállal.

Mivel a fogyasztói társadalom nem tartható fenn örökké,így nem gondolom ezt jó iránynak.

Az kifejezetten rossz,ha szegény családba születik ennyi gyerek,mert ott sokkal nehezebbek is lesznek az egyéni sorsok.

2021. szept. 18. 03:20
 34/44 anonim ***** válasza:
18%
Majd hozzájuk török be ha elfogy az élelmiszer, tiszta víz:)
2021. szept. 18. 09:27
 35/44 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező te összekevered azt amikor valaki csak potyogtatja a gyerekeket mert buta ahhoz hogy védekezzen és nem gondol a következményekre ezután nem foglalkozik velük vagy mélyszegenysegben élnek azzal, amikor valaki valóban tervez több gyereket mert szereti őket és direkt nagycsaládot tervez.

A másodikkal semmi gind nincs, de úgy látszik te ezeket az embereket is lenézed valamiért mert nem tudod megérteni hogy csakazért mert te nem szereted a gyerekeket valaki igenis szereti őket.

A kérdésed a másodikra irányul pedig az elsővel van a gond, a tudatlan buta ösztönlényekkel akik nem gondolnak a következményekre, ezért is van a túlnépesedés. Nem azok miatt akik tervezik a gyerekeket.

2021. szept. 18. 10:59
 36/44 anonim ***** válasza:
75%

A gyereknevelés nem csak anyagiakból áll.

Nem jut ugyanannyi minőségi idő 6 gyerekre,mint ahol csak 1 van.

Ráadásul jó eséllyel a 6 gyerekből biztosan lesz legalább 1,aki introvertált.Gondold el milyen lehet egy ilyen gyereknek nagy családban felnőni,ahol szinte sosem privát szférája.

Szerintem nettó önzőség ennyi gyereket vállalni,csak,mert valaki ezt akarja.

Általában ahol ennyi gyerek van,ott a saját szoba fogalma nem is ismert.

Mi csak 3-an voltunk testvérek,de gyakran ez is sok volt.Szinte sosem lehetsz egyedül.

Meg is bolondultam volna,ha még 2-3 testvérem lett volna.

2021. szept. 18. 11:29
 37/44 anonim ***** válasza:
54%
Azért ne tegyünk már úgy, mintha a sok gyerekes nem törődhetne normálisan a gyerekeivel, vagy az egy gyerekes nem szarhatna a csemetéjére.
2021. szept. 18. 11:45
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

36.Pedig pont azok vannak kevesebben akik tervezik a nagyobb családot. Többen vannak azok akik csak gyártják a gyerekeket a semmire.

Az introvertáltsággal meg semmi gond nincs, nem értem hogyan jött ez a témához.

2021. szept. 18. 11:47
 39/44 A kérdező kommentje:
Azért ne tegyünk már úgy mintha a kiscsalád nem lenne család. Vagy hogy ahol kevesebb a gyerek, azokat jobban elhanyagolják. Kíváncsi vagyok, ahol 6 gyerek van például, hogyan oldják meg a gyerekek egyetemre járatását, szórakozását, megélhetését. Nem mindenki tud egyetem alatt dolgozni.
2021. szept. 18. 11:52
 40/44 anonim ***** válasza:
76%

Az introvertáltság úgy jön be,hogy ahol 6 gyerek van,ott szerintem nagyon kevés gyereknek jut saját szoba.

Ismertem egy 5 gyerekes családot,ott a lányok-fiúknak volt külön szoba.

Nem nélkülöztek,nem szenvedtek hiányt anyagiakban.

De privát szférájuk sem volt,mindig volt otthon valaki.

Ahol ennyi ember él,ott állandó a nyüzsgés,amit a zárkózottabb emberek nem szeretnek.

Azóta már felnőttek mind,de biztos vagyok benne,hogy nem mindegyikük élvezte,hogy ilyen nagy családban kellett felnőniük.

Aztán,ahol ennyi gyerek van,ott nem opció már az sem,hogy otthon lakjon felnőttként,és mondjuk ne albérletre adjon ki pénzt.

Még egy egyke gyerek,akár 30-as éveiben is a szüleivel lakhat,hogy spóroljon saját lakásra.

2021. szept. 18. 12:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!