Van itt olyan, aki anyuka és orvos is egyszerre? (bővebben lent)
Milyen orvos vagy?
Mennyire tudod összeegyeztetni a munkát és a családodat?
Mennyi időt tudsz eltölteni a gyerekeiddel?
Segít valaki a nevelésükben az apán kívül?
Hogyan tudod megoldani a felügyeletüket?
Nekem éppenséggel az én anyám az orvos,szóval így válaszolok,ha nem baj😅
Mivel anyám helyben,praxisban dolgozó orvos,ezért sokban eltérhet az ő munkarendje pl.a kórházi orvosoktól.
Eléggé rugalmas az ő munkarendje viszonylagosan,szinte mindenre jut idő,háztartásra,családra stb.
(Kb.napi 5 órát rendel+magánban is vállal pácienseket)
Szóval az ő munkarendje miatt egy cseppet sem panaszkodhatunk.
Viszont, mégegyszer kihangsúlyozom,máshol,másképp dolgozó orvosoktól ez jelentősen eltérhet.
Kedves kérdező én ugyan fiatal háziorvos férfi vagyok, de szerintem bőven megoldható, hogy legyen családod. Több kolléganőmnek is 3-4 gyereke van.
Vannak orvosi szakmák, amik nem gyermekbarátak pl. nagyjából minden ahol szikével kell hadonászni, de vannak jobbak is, pl. háziorvostan, bőrgyógyászat, rheuma... Az se mindegy, hogy hol dolgozol, pl. egy megyei vagy kisebb kórházban a kollégák többsége ellátja a saját betegeit. Egy egyetemi klinikán XY Prof. Dr. f.szkalap viszont le fogja a saját betegét passzolni neked, mert hogy ő nem ér rá. Mikor klinikán dolgoztam ezért volt hogy reggel 8-tól este 9-ig bent rohadtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!