Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, hogyan viszonyul a...

Nők, hogyan viszonyul a férjetek a közös gyerekeitekhez, ha már van előző házasságból is gyereke?

Figyelt kérdés

2021. aug. 21. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szereti foglalkozik vele, nem is értem a kérdést.
2021. aug. 21. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Én pasi vagyok. De az új barátnőm, (akinek nincs gyereke) nem igazán tudja elfogadni az előző házasságból született fiamat, aki közös nevelésen van. Mindig sérelmezi, hogy nem tudunk kettesben lenni, mert ott a gyerek.
2021. aug. 21. 17:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez akár nõ részérõl, akár férfi részérõl nem egyszerü helyzet.Az elején tudni kell, hogy az élet nem csak arról fog szólni, hogy kettecskén legyünk.
2021. aug. 21. 18:08
 4/8 anonim válasza:
36%
Ezért nem álltam össze soha használt pasival.
2021. aug. 21. 18:23
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Mér benned mindig csak szűz káró állt? Egyem meg a zuzádat te!

2021. aug. 21. 18:31
 6/8 anonim ***** válasza:
96%
Használt pasi.... Azért ez eléggé olyan, hogy akkor van használt nő is, de mindegy, mas kérdés hogy nem kopik el semmi...
2021. aug. 21. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megismerkedtünk nekem akkor már volt egy lányom neki pedig egy a lányommal egyidős fia. Sokáig együtt voltunk, de nem működött a kapcsolat. És nem azért mert az én gyerekem volt háttérbe szorítva, hanem mert nem tudtam azt végignézni hogy mekkora különbséget tesz a két gyerek között. Csak egy példát említenèk. Nyaralni készültünk amikor nálunk volt a fia. Sokat könyörögtem neki,hogy kérdezze meg az anyját hogy elengedi e velünk. Belföldön töltöttünk el pár napot, természetesen nem jöhetett velünk a kisfiú. Így visszagondolva lehet én sem engedtem volna el az enyémet. A gyerekek játszottak. a saját édesapja pedig a a fiának a szívét kezdte el fajditani hogy nekünk milyen jó lesz majd, mennyit szórakoztunk majd, milyen jól fogjuk magunkat érezni. Majd pedig az én lányomnak mondogatta a fia előtt l, hogy már alig várja hogy lehessünk nyaralni. Azért már nem voltak kicsik a gyerekek annyira hogy ne értsék meg ezeket a fogalmakat. Én szerettem ezt a kisfiút, amikor nálunk volt hosszabb ideig vagy az édesanyja kórházban volt sajatomkent gondoztam. A saját apja meg.... Sok év után visszagondolva aldom a jó istent, hogy közös gyerekünk nem lett. Mert amikor egy gyerekkel így viselkednek azt nem tudom elviselni.
2021. aug. 22. 06:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Két fiú gyerekkel mentem a házasságba Ő legény ember gyerek nélkül.A fenti kommentre hívatkozva nem használt pasi.volt.Egyébként nem tudtam hogy valami vásáron vásárolunk új vagy használt pasít.Ez igen sértő megfogalmazás.Tehát a két gyerek a közös harmadik fiú után is az ő kisfia maradtak.Nagyon hálás vagyok neki a mai napig hogy sajátjaként nevelte velem öket fel.Jobb férjét apát el sem tudnák képzelni.Soha nem éreztem a különbséget hacsak nem abban hogy a saját fiához mindig szigorúbb volt.
2021. szept. 17. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!