Szerinted szégyen, ha egy nő úgy szül gyereket, hogy nincs férje?
Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 18:23
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
156 szavazat
3/35 anonim válasza:
Nem a házassági papírral jön a gyerek. Szerintem már elég modern világot élünk ahhoz, hogy házasság nélkül is szülhessen egy nő.
5/35 anonim válasza:
Az a szegyen, hogy az apa sok esetben nem vallalja a felelosseget, es lelep.
6/35 anonim válasza:
Ez már teljesen megszokott és elfogadott a 21. Században. Nem szégyen
7/35 anonim válasza:
Le vagy maradva legalább 150-200 évvel!
8/35 anonim válasza:
"Az a szegyen, hogy az apa sok esetben nem vallalja a felelosseget, es lelep."
Vagy amikor az apa azért lép le mert bele lett kényszerítve egy olyan helyzetbe amit nem akart :D
Nőként mondom ezt, nem vagyok nőgyűlölő, de lássuk be, nem egy ilyen eset volt már, hogy a nő inkább szül egy gyereket, csak maga mellett tartsa apát. Oszt van hogy nem jön be...
9/35 anonim válasza:
Hármat is szültem úgy, hogy nincs férjem. Mondjuk mi együtt vagyunk az apjukkal, több mint 30 éve. A legidősebb jövőre nősül.
10/35 anonim válasza:
8.Vagy amikor az apa azért lép le mert bele lett kényszerítve egy olyan helyzetbe amit nem akart :D
milyen helyzet? a pasi tud felhúzni gumit, persze neki kényelmetlen és nem akar felelőséget de mikor véletlen becsúszik akkor lelép...
a nőnek rosszabb sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!