Párom családja egy szégyen! Hogy tudok közbeavatkozni hogy a gyerekem ne lássák?
Kezdjük apósommal.
Párom volt nőinek nyal irogat a képeikhez hogy hercegnő stb.
Meg fent hagyta direkt gondolom azokat a képeket amit egyik exmenyével készített.Amihez ráadásul egy még régebbi exmenye hozzászólt hogy jól néz ki a papi fiatalodik.
Kész vicc😂
Nálam is próbálkozott hivatkozva a modellmunkáimra kérni akart tőlem bugyis képeket hogy továbbítja egy jó fotósnak akit ismer.
És irogatott nekem is a képeimhez.
Persze letiltottam.
Arról nem beszélve hogy rá van állva a fiatal lányokra már van egy lányunokája akit "próbált"szexuális viccekel traktálni.
Most is megörült hogy kislány lesz a második unoka is.
Mert én is kislányt várok
Párom testvére 35 évesen anyósomékat boldogítja.
Szerelmi bánata van és olyanokkal fenyegeti a családot hogy felakasztja magát.
Anyósom is valószínűleg mást képzelt menyének lepaktált szintén párom egyik exével mivel minden képét lájkolgatja szíveli.
Nagyon imádkozok hogy a kislányom még véletlen se hasonlítson se anyósomra se apósomra.
Ezek után érthető ha nem akarom hogy a gyerekem megismerje ezt a rokonságát.
Mar megint te???
Meg a csodalatos familia...
Meg mindig nem csak a parod csaladja flugos, hanem te is az vagy, gyakorlatilag zsak a foltjat megtalalta.
Legyszives talalj mar be legalabb evente egyszer abba a kategoriaba, amibe valo a kerdes, mert komolyan hihetetlen, hogy heti 5-bol 5x a terhesseghez irsz olyat, ami nem ide valo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!