A szüleitek mennyire elfogadóak az LGBTQ+-szal kapcsolatban? (szavazás)
Figyelt kérdés
2021. szept. 9. 00:45
31/76 anonim válasza:
A melegeket elfogadja a transz divattal nem ert egyet. Pont mint en 😊
32/76 anonim válasza:
És elmondanad h mi az a transz divat?
33/76 anonim válasza:
36. Hagyjad őket,nincs egy deka eszük sem. Kutatásokkal villognak,hogy így meg úgy aztán a kutatások teljesen mást mutatnak.
Mellesleg ha ti nem vagytok pdfile-ok,akkor ne mutogassatok kiskorúaknak semmit.
És ha ti posztolgathattok mindenhova,akkor én is kiposztolhatom ugyanúgy,amit én gondolok. Tehát hogy ezt nektek amennyiben 4 éveseket tanítgattok,meg össze vissza sétálgattok az utcán amire CSAK TI vagytok kíváncsiak,senki más nem kíváncsi a félmeztelenül táncoló,pucér 30 kilós anorexiát reklámozó állatra :
34/76 anonim válasza:
#37 liberálisok = addig gondolhatsz bármiről bármit, amíg egyetértesz velünk mindenben🤣Pont a nagy szélsőséges liberálisok a legkevésbé toleráns emberek. Teljes paradoxon.
35/76 anonim válasza:
32: mikor azt hiszik a fiatalok hogy a nemük választható/változtatható dolog és nem attól függ h mi van a lábad közt
36/76 anonim válasza:
Golyófogónak jók lesznek,javíthatatlan agyhalottak...
37/76 anonim válasza:
35. Nem hiszem azt, csak én még sosem találkoztam "transz divattal" pedig elég sok transz emberrel találkoztam már és olvastam a témában
38/76 anonim válasza:
Már nem csak az underage gyerekeket kell belekeverni,de még a szülőket is?
:D
39/76 anonim válasza:
Kedves 'transszexualitás divat' hívők. Van egy igen meglepő tényem számotokra: már az őslakos indiánoknál is jelen volt a transszexualitás.
40/76 anonim válasza:
Tudod utolsó, nem érdekli ezeket semmilyen igaz dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!