Válás után nem akar a férjem velem beszélni? Ki milyen kapcsolatban van a volt párjával?
Nem veszi fel a telefont sem. Ha hívom kinyomja. Sehogy nem érem el. Pedig a gyerekek miatt jó lenne tartani a kapcsolatot.
Nem tudom így hogy akarja látni őket. Mintha megszüntünk volna létezni számára
Az új nője biztos hogy irányítja a háttérben.
Mennyi ideje nem tudod elérni telefonon?
A láthatási idővel kapcsolatban mi a megállapodásotok?
Mi normálisan váltunk és kulturált maradt a viszonyunk is.
Igaz, én utána SOHA nem hívogattam a volt férjem, ha akart valamit a gyerekkel kapcsolatban, akkor ő jelentkezett.
Úgy gondolom, nem az én dolgom forszírozni a találkozásaikat és válás után gyámkodni a kapcsolatukon.
Ott rontják el egyes nők - és ezt nőként írom - hogy nem fogják fel, hogy a válás az azt jelenti, hogy két függetlenné vált ember külön folytatja az életét, a továbbiakban semmi közük egymáshoz. Mint két idegen.
A gyerekkel kapcsolatban meg feltételezzük már, hogy a másik is szerető szülő és fogja tudni a dolgát!
Ha nem így van, akkor mi választottunk és szültünk
felelőtlenül, mert az ex örökös molesztálásával a gyerek címén, nem lehet kierőltetni érzelmeket,... semmilyen irányban.
Ezzel annyit lehet elérni, hogy még pluszban meg is utáltatjuk magunkat, aztán jön a megalázó telefonkinyomás és társai.
Ha egy nőben van tartás és nem egy tolakodó ragacs, még a gyerekhez is másképp áll az exek zöme.
Azért beszélek inkább a nőkről, mert 90%-ban náluk marad a gyerek és ezért ők
hiszik valamiért, hogy örökös jelenléttel és irányítási joggal rendelkeznek a pasi felett, a gyerek címén.
De nem kell nekem hinni, elég ha az élet igazol, az esetek többségében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!