Válás után nem akar a férjem velem beszélni? Ki milyen kapcsolatban van a volt párjával?
Nem veszi fel a telefont sem. Ha hívom kinyomja. Sehogy nem érem el. Pedig a gyerekek miatt jó lenne tartani a kapcsolatot.
Nem tudom így hogy akarja látni őket. Mintha megszüntünk volna létezni számára
Az új nője biztos hogy irányítja a háttérben.
Az, hogy a gyerekek miatt tartjátok a kapcsolatot azt jelenti, hogy a gyerekekkel kapcsolatos dolgokat megbeszélitek. Ezt megtehetitek akkor is, ha hozza/viszi a gyerekeket, vagy írhatsz neki e-mailt tételesen felsorolva a dolgokat, aztán vagy arra válaszol, vagy felhív.
De ne a gyerekekre hivatkozva akarj csacsogni vele...
Elváltam, húzok egy vonalat, és kész. Ne keressen a volt feleségem minden áldott nap.
Ha akarom látni a gyereket, akkor elviszem láthatásra. Ha nem fér bele az időmbe, így járt. Kapja a gyerektartást, onnantól fogva "shut up".
13
Megkérdezhetem, hogy ezt a hozzászólásodat megmutatnád-e a gyerekednek, ha már olyan korú, hogy értené? Vagy megmutatnád majd neki, amikor már 18 éves?
#14: Nagyon szívesen. Már ha ismét találkoznék vele. Bár szerintem tudja.
Ugyanis ez konkrétan élőben megtörtént.
Hosszú évekig nem láttam.
Aztán meg még kiderült az is, hogy nem is az én gyerekem. (DNS teszt bizonyította).
10-es nálunk pont fordítva van. A gyerek már nagy, nem kellene engem keresnie, 14 éves gyerekkel tudja tartani a kapcsolatot, szól neki ha el akarja vinni, meg ilyenek. Én tényleg csak akkor hívom, (mert minden más platformon letiltottam), ha a gyerekkel van olyan gond, amit nem tud elintézni.
Erre olyanokért is felhív, amit meg tudna beszélni a gyerekkel, most bezzeg meg tud köszönteni névnapmon, évekig nem és ilyenek.
És nem én voltam a hunyó a válásnál, de még mindig magát állítja be a sértett félnek, ő van megbántva, mert ki mertem dobni úgy, hogy ő csalt meg, évekig szeretője volt stb. Tehát 10-es nem minden nő ilyen.
Azóta nekem új párom van, aki szeret, megbecsül, a gyereket is elfogadja, és hát ez bántja a csőrét nagyon. Mert az ő szeretője nem vált el a férjétől, és nem is fog. Na mindegy is.
Mikor váltatok el?
Hogyan szabályozzák a láthatást?
Mennyi idősek a gyerekek?
10-es vagyok
“Tehát 10-es nem minden nő ilyen.”
Hol írtam, hogy MINDEN nő ilyen? Hol olvastad? Mert nálam biztos nem, hiszen én sem vagyok ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!