Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Válás után nem akar a férjem...

Válás után nem akar a férjem velem beszélni? Ki milyen kapcsolatban van a volt párjával?

Figyelt kérdés

Nem veszi fel a telefont sem. Ha hívom kinyomja. Sehogy nem érem el. Pedig a gyerekek miatt jó lenne tartani a kapcsolatot.

Nem tudom így hogy akarja látni őket. Mintha megszüntünk volna létezni számára

Az új nője biztos hogy irányítja a háttérben.

2021. szept. 3. 23:28
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
60%

Azért beszélek inkább a nőkről, mert 90%-ban náluk marad a gyerek és ezért ők

Erre reagáltam.

2021. szept. 15. 10:01
 22/34 anonim ***** válasza:
82%

Talán az egészet el kellett volna olvasnod és megfelelően értelmezni!

Figyelmedbe ajánlom a nyitó mondatot:

“Ott rontják el EGYES (!)nők - és ezt nőként írom ...”

Olyan vagy mint a rossz politikai újságírók, kiragadsz egy mondatot, amivel más értelmet kap az egész.

2021. szept. 15. 10:25
 23/34 anonim ***** válasza:
71%
Elváltak a szüleim 12 éves koromban. Nem beszéltek egymással 23 éves koromig. Szörnyű volt nehéz és nagyon megsinylettük a testvéremmel. Aztán valahogy rájöttek hogy mivel mi vagyunk a mi dolgaink miatt kell beszélniük. És azóta teljesen jó a kapcsolatuk mindent megbeszélnek ami minket érint. Lettek unokáik és pl ha anyunál vagyunk apu eljön és elkéri Őket hogy elvigye játszóterezni. Külön járunk hozzájuk temrészetesen , de sokkal jobb , hogy tudnak beszélni egymással ha rólunk van szó. Mindenki elfogadta a másik életét/ társát most 3 mama és 3 papa van :D
2021. szept. 15. 13:49
 24/34 anonim ***** válasza:
86%
Írj neki e-mailt, v messengeren írd meg, amit szeretnél.
2021. szept. 15. 14:44
 25/34 anonim ***** válasza:
22%

"Válás után nem akar a férjem velem beszélni?"

Örül, hogy megszabadult tőled.

Nyílván másképpen viszonyulna hozzád, ha nem csaltad volna meg annyiszor.

2021. szept. 15. 20:37
 26/34 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk is ő hívogat, pedig hívhatnál a gyereket élesben. És kb. mint 18-as, évekig csalt, és ő van megsértődve, hogy de még szeret, miért váltam el, mert a másik nő még nálam is rosszabb. De mióta elváltunk jobb apa lett. Szóval ilyen is van.
2021. szept. 15. 22:29
 27/34 anonim ***** válasza:
65%

26-os, jó neked, hogy jobb apa lett. Sajnos az én lányom most jött rá, hogy mennyire nem jó apa.

A mostani párom jobb apja a lányomnak, mint az igazi sajnos.

18-as vagyok.

2021. szept. 16. 07:23
 28/34 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk is volt egy fél év, amikor már elköltözött, de még nem váltunk, amikor alig jelentkezett és nehezen tudtam elérni, pedig minimum praktikus okok miatt (mint közös számla) igen jó lett volna...

És most is még sajnos egy nehéz, játszmázós ember maradt, aki nagyon sok rossz mintát adott már így is a gyerekeknek. De mióta elváltunk, igyekszik és látom, hogy átrangsorolta kicsit az életét, ha személyiséget nem is válthatott. Egyébként nálunk is onnantól tepert volna vissza, mióta nekem is lett új párom. Szerintem a fiúknál ez valami területfoglalási harc, valami "ki a nagyobb kutya". :)

2021. szept. 16. 08:05
 29/34 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk nem teper jobban. Hanem szid minket a gyereknek, hogy én vagyok a rossz, ha viszont beszélünk, akkor meg csupa báj és kedvesség. Kétszínű alak, sajnos későn jöttem rá, hogy milyen.
2021. szept. 16. 08:21
 30/34 anonim ***** válasza:
63%
Elvált szülök gyereke vagyok.Már igen sok plussz éves.2és fél voltam mikor a szüleim váltak.Soha nem beszéltek egymással valahogy engem ez soha nem érdekelt.Ők sem érdeklődtek tőlem egymás iránt.Nem voltam a bosszú eszköze.Szerintem egy válás útán a volt feleségek a gyerekre hívatkozva tovább szeretnék régi jogaikat érvényesíteni hol ott azt a vonalat meg kéne húzni tudomásúl venni hogy semmi közük nincs a VOLT férjhez.Ezt úgy is írom mint elvált nő gyerekkel.Ma már a gyerekem is felnött.Az apa fizeti a tartásdíjjat maksz 25 éves korig ha tanul és kész.A többi már rá tartozik jön nem jön hogy él kivel.
2021. okt. 6. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!