Válás után nem akar a férjem velem beszélni? Ki milyen kapcsolatban van a volt párjával?
Nem veszi fel a telefont sem. Ha hívom kinyomja. Sehogy nem érem el. Pedig a gyerekek miatt jó lenne tartani a kapcsolatot.
Nem tudom így hogy akarja látni őket. Mintha megszüntünk volna létezni számára
Az új nője biztos hogy irányítja a háttérben.
Utolsó nálunk pont fordítva van. Én továbbléptem, a gyerek nagy, megbeszélik a dolgokat az apjával, mégis engem hívogat olyanokért, amit meg tud beszélni a gyerekkel is. Szóval ez nem általános azért, hogy a nők csinálják ezt.
Nálunk ő volt aki megcsalt, de még mindig nem bírja elviselni, hogy én továbbléptem boldog vagyok, sőt boldogabb mint vele bármikor, és a gyereket használja fel azért, hogy engem bántson, csak épp fordítva sül el a gyerek nem akar már nagyon menni hozzá, mert tudja, hogy milyen.
Nagyon helyes van SMS imail.Van látogatás mikor szigorúan a gyerekkel kapcsolatos dolgokra korlátozva meg lehet beszélni dolgokat Sürgös esetre van csak telefon!
Ezt magam is így tettem Nem volt kedvem csevegni az exemmel.A páromat sem bántották meg annó ,30éve.Tudod az elvált anyukák valami különős hatalmát éreznék a volt férjük felett ami nincs!,Nem tudják hol a helyük!
Ezt idősebb koromban tapasztaltam(felnőtt gyerekkel vált a párom)Az exe a és a gyereke is úgy érezte egy életre a szolgálójuk és a pénztárcájuk
Sőt úgy érzik ha a párommal együtt akarok maradni nekem is kutya kötelességem ezt tenni
Persze erre a határozott NEM a mai napig számukra elfogathatlan.Söt a páromat a családjából egy kêt ex rajongó erre akarta rávenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!