Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan sértődtem meg és...

Jogosan sértődtem meg és tettem ezt szóvá? Eléggé rosszul esett.

Figyelt kérdés
Meghívtak egy szülinapi ebédre. Előbb úgy volt délután lesz a buli, de közelebbi időpontra rakták. Küldtek is egy meghívót amin már az új időpont szerepelt. Írtam hogy igyekszem ott lenni, de nem ígértem biztosra, mivel a kocsim sajnos összetört így ezt is meg kellett oldanom. A lényeg hogy fél 3 után odaértem. Tortát vágtak nekem de ebédet nem kaptam. Mégcsak meg se kérdezték hogy kérek e. Üdítővel kávéval sós krékerrel kínálgattak. De főt ételel amiből ők ebédeltek nem. Mégcsak meg se kérdezte a házi gazda, hogy kérek e, akarok e enni? Nagyon rosszul esett, szóvá is tettem, hogy biztos jó volt a kaja csak nem nekem, és hogy baj van náluk a fejekbe. Úgy érzem illetlenség volt nem megkínálni ebéddel, ha már egyszer meghívtak. Egyedül is megettem volna, azt az ételt.

#Sértődés, ebéd
2021. aug. 28. 23:37
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/120 anonim ***** válasza:
91%
Szóval itt van a kutya elásva. Akkor nem is biztos, hogy szívesen láttak, csak illemből hívtak meg. Úgy kezelnek, mint egy távoli rokont. Nem csodálom. Az ilyet nem lehet helyrehozni.
2021. aug. 30. 22:20
 112/120 anonim ***** válasza:
93%
Jaaa de hát nem is közeli a kapcsolatotok. Apummal ugyanez a helyzet. Nagyon ritkán volt jelen így mikor találkozunk csak feszengunk és a nagyobb eseményekre illembol hívjuk meg.. Talán itt is ez a helyzet és nem véletlenül nem kínálgattak. Ilyenkor szerintem nem is elvárható , hogy ugyanúgy álljanak hozzád , mint egy közel álló rokonhoz, hiszen csak vér szerint vagy az..előbb írta valaki , hogy te mindenáron meg akarsz sértődni. Szerintem is. Talán megbantad hogy nem voltál jelen az életében és így próbálsz egy kis figyelmet kapni.. véleményem szerint ez nem jó út..kinek lenne kedve több időt tölteni olyannal aki duzzog és passzív agresszív megjegyzéseket tesz ok nélkül.
2021. aug. 30. 23:25
 113/120 anonim ***** válasza:
88%
Gondolj bele, szegény fiadnak milyen rosszul eshetett, hogy nem voltál része az életének.
2021. aug. 30. 23:39
 114/120 anonim ***** válasza:
82%
Remélem, hogy ez a kérdés csak kamu.
2021. aug. 30. 23:46
 115/120 anonim ***** válasza:
88%

Anélkül, hogy boncolgatnám a 20 évvel ezelőtti döntésedet az akkor még kicsi gyerekeddel kapcsolatban, azért ez sok mindent megmagyaráz. A férjed nem lehetett túl rossz ember, ha elvállalta, vagy neki ítélték a gyereket, így nyilván te feléd nem alakult ki bensőséges kapcsolata a fiadnak. Még az is lehet, hogy a lelke mélyén egy sérült ember és ezt soha nem bocsájtja meg neked.

Tehát a te státuszod egy ilyen eseményen csak egy illendőségből meghívott rokoné, akinek a jövetele még csak nem is volt biztos. Ezért így is kezeltek.

Én is egyedül neveltem 8 hónapos korától a fiam, mert megözvegyültem a férjem motorbalesete miatt. De ha éjfélkor felhívnám a fiam vagy a menyem, hogy éhezem, akkor 60 km-ről hoznának nekem kaját.

2021. aug. 31. 06:02
 116/120 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy te álltál anno a fiadhoz, most ő úgy áll hozzád...
2021. aug. 31. 13:07
 117/120 anonim ***** válasza:
22%
Azt se tudjátok, mi volt a háttere annak, hogy az apa nevelte fel a fiát. Miért kell ezen lovagolni?
2021. aug. 31. 13:51
 118/120 anonim ***** válasza:
87%

És aztán te ki a franc vagy itt? Kinevezted magad moderátornak, vagy zsűrinek a többiek fölé?

Majd ha lesz a Kérdezőnek mondanivalója elmondja, te ne ügyvédkedj itt!

2021. aug. 31. 13:58
 119/120 anonim ***** válasza:
6%
Ugyanolyan jogom van hozzá szólni, mint neked:) Te ne dirigálj nekem.
2021. aug. 31. 14:05
 120/120 anonim ***** válasza:
80%

Egyelőre TE akarnál dirigálni mindenki másnak, amit nem mellesleg a szabályzat TILT kisanyám!

De hogy megnyugodj:

A fenét nem érdekelné a Kérdező házassága, csak a szájába lett rágja az ok és okozat, hogy a gyerekénél miért olyan helyet foglal el amilyet.

Ezt talán még te is felfogod, ha nem, az már a te gondod!

2021. aug. 31. 14:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!