Jogosan sértődtem meg és tettem ezt szóvá? Eléggé rosszul esett.
17.55-ös, én egyetértek veled, nekem is hisztinek tűnik. Na nehogy már az ember a saját gyerekénél (de más családtagnál is) ne merjen rákérdezni egyenesen, hogy maradt-e az ebédből, mert éhes. Még azt se várnám el, hogy a háziasszony otthagyja a többi vendéget és engem ugráljon körül, pláne nem ilyen közeli családtagnál. Megmelegíteném magamnak azt a nyomorult levest.
Nem, ő inkább célozgat és megsértődik, meg a facebook-on kutatgat, hogy mit ettek a többiek. Kellene a fenének ilyen rokon...
Most akkor ki és kinek az anyja?
“Este megírtam a volt férjemnek, hogy mekkora bunkóság volt, hogy nem kínáltak meg étellel, hogy szégyellhetik magukat, és hogy baj van a fejükkel. A fiamnak nem írtam semmit. De az anyja már biztos beszámolt neki.”
Egy szó mint száz, én a fiaméknál simán mondhatnám, hogy “Gyerekek, nem maradt valami főtt kaja? Mert nem volt időm ebédelni!”
Igaz, nekik ezt mondani sem kellene, mert mindketten olyan családból jöttek, ahonnan a vendég nem megy el éhesen. A vérükben van a szívélyesség, pedig nem vagyunk vidékiek.
Szerintem te az exed miatt feszélyezted magad, mert el nem tudom képzelni, hogy mi egyéb tartott vissza, hogy kinyisd a szád. Tényleg nem értlek!
Nekem tényleg annyira fura néhány család (vagy családtag?)
A menyem kiküldetésből ment haza - nem együtt lakunk - és útközben felhívott, hogy van e valami kaja ( mindig van:) mert baromi éhes és beugrana. Mondtam, hogy van, jöhet!
Erre ő “Akkor izzítsd be a legnagyobb merőlanaladat, mert 10 perc és ott vagyok!”
A fene tudja, hogy másoknál miért nem természetes dolgok ezek?
Miért is a menyedre vagy kiakadva? Te nevelted a fiadat olyannak, hogy eszébe se jutott megkínálni téged. A fiad a gáz.
Még te is. Itt hisztizel, meg a volt férjednek irogatsz, ahelyett, hogy a fiaddal beszélnél erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!