Idén ballagok általános iskolából, de sajnos közeli hozzátartozó közelgő halála miatt nem szeretnék otthoni ünnepséget. Kedvem sincs hozzá és tudom, hogy anyukám sem lenne olyan állapotban. Az ő anyukájáról van szó.
Viszont másik nagymamám és a nagynéném megsértődtek hogy mi az hogy meg sem hívjuk őket pedig nagynéném gyerekeinek a ballagási ünnepségére mi is hivatalosak voltunk. És hogy ez az alkalom nem jön el újra. Anyukámra haragszanak hogy biztos az ő ötlete volt és hogy rám akarja terhelni a fájdalmát. Hiába mondtam hogy én nem akarok ünnepelni és nekem is fáj a nagyi elvesztése de ők mégis meg vannak sértődve. Tényleg kellene bankettet tartanunk?
Ballagasi unnepsegre az iskolaba elmennek, utana szepen megy mindenki haza. Az nem jó?
2021. máj. 22. 18:29
2/17 A kérdező kommentje:
Ezt is felajánlottam de szerintük fölösleges azért eljönniük hogy utána semmi ünnepség.
2021. máj. 22. 18:35
3/17 anonim válasza:
Elég érzéketlen, önző dolog a részükről.
2021. máj. 22. 18:45
4/17 anonim válasza:
Hát nekem alapból nem volt otthoni buli, mert nem vagyok bulis ember. Nem volt senkinek semmi baja ezzel.
Érdekes a családod.
2021. máj. 22. 18:52
5/17 anonim válasza:
Lehet, hogy régimódi vagyok, de az általános iskolai ballagás azért nem akkora esemény. Ilyen helyzetben pláne nem kellene nagy fenekét keríteni a dolognak. Ha nem értik meg, hogy érzéketlen dolog erőltetni, és nem anyukád ötlete volt, akkor nem AKARJÁK megérteni.
2021. máj. 22. 19:04
6/17 anonim válasza:
általános iskolás ballagáson ott volt a nagy család, aztán mindenki ment haza és csak egy videó lett belőle ahogy a nagynéném felveszi a lábát XD
Nem nagy kunszt, ők meg zsörtölődjenek magukban.
2021. máj. 22. 19:06
7/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem jogos, hogy megsértődtek!
2021. máj. 22. 19:26
8/17 anonim válasza:
Hányszor buktál? Mert ugye itt 16 a korhatár...
2021. máj. 22. 19:30
9/17 anonim válasza:
Szép anyósa van anyudnak. Ne törődj velük, a te ballagàsod, ti döntèsetek. Ha nyavajog, kérdezd meg, hogy ha őt temettèk volna is így gondolnàk? Őszinte részvétem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!