Jogosan sértődtek meg, vagy tényleg én voltam a bunkó? Illene bocsánatot kérnem?
Az első lány:Már 2 estéjét is én álltam, mivel ő "otthonhagyta" a pénzét, de majd visszaadja.Év eleje óta az én cigimet szívja, kb. már 5 dobozzal elszívott, de majd azt is visszaadja.Ha írok sms-t folyton nézi,kutakszik a mobilomban, hozzányúl a cuccaimhoz,,megkérdezés nélkül használja stb,emellett már többször lejáratott,mert, hogy én milyen "hülye" vagyok, hiszen neki emelt érettségije van.
A héten megsértődött rám mert állítólag csúnyán néztem rá,és, hogy állítólag nem köszöntem neki, így most próbál mindenkit ellenem hangolna.És ráadásul írt még vagy 15 már-már zaklató levelet.
A másik lány egy igazi minden lében kanál.Be sem áll a szája, mindenhez hozzászól, és olyan dolgokat beszél folyton amiket senki sem érdekel.Pl hangosan,már kiabálva meséli, hogy ő hogyan és hányszor hányt stb.A héten rossz kedvem volt, és erre órán olyat beszólt, hogy XY-nal nem kell foglalkozni, mert mindenen elbőgi magát.Én meg szépen leosztottam.Azóta levegőnek néz, és meg van sértődve.
Na ez a két lány összefogott ellenem, és mindenkinek pocskondiáznak.
akinek esze van, az nem fog figyelni rájuk. fogd fel úgy, mint próbát a többiek felől. most kiderül, ki az igazi barát, vagy ismerős és ki az, aki jobban hallgat valami buta liba szavára.
hozzátenném meglehetősen színvonaltalan lányok lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!